Liviu Dragnea, mesaj pe facebook după mitingul de la Craiova

Liderul PSD Liviu Dragnea le-a mulţumit sâmbătă, într-o postare pe Facebook, celor care au participat la mitingul PSD de la Craiova, despre care susţine că au fost 45.000, spunând că aceştia le-au arătat adversarilor că legătura dintre PSD şi cetăţenii români nu poate fi tăiată.

RomaniaTV.net
14 apr. 2019, 05:11
Liviu Dragnea, mesaj pe facebook după mitingul de la Craiova

„Le mulţumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni care au venit ieri să îi susţină pe primii 15 candidaţi ai PSD pentru alegerile europarlamentare. A fost o după amiază pe care nu o voi uita. Le-aţi arătat tuturor adversarilor că legătura dintre PSD şi cetăţenii români nu poate fi tăiată. Ne-aţi încărcat cu energie, pe mine şi pe candidaţii PSD. Nu v-aţi lăsat păcăliţi de manipulările celor din opoziţie şi este clar că vă doriţi să continuăm ce am început: creşterea salariilor şi pensiilor, scăderea şomajului, reducerea sărăciei şi decalajelor astfel încât să avem mai mulţi români în clasa de mijloc”, a scris Dragnea sâmbătă pe Facebook.

În opinia sa, aceastaa este o dovadă că cei prezenţi îşi doresc să fie reprezentaţi de patrioţi în Uniunea Europeană, care să se lupte pentru interesul României şi să aducă în ţară cât mai multe fonduri europene, pentru fermieri, pentru micii întreprinzători, pentru drumuri şi spitale.

„Am adus deja de patru ori mai multe fonduri europene faţă de guvernul precedent, dar vrem să aducem mai mult decât atât, pentru că românii şi România merită mai mult!”, firmă liderul PSD.