Liviu Dragnea: Orice om care ajunge temporar într-un Guvern – să nu uite pentru ce a fost pus acolo

Liviu Dragnea va analiza după alegerile europarlamentare relaţia pe care premierul Viorica Dăncilă o are cu partidul. Preşedintele PSD a transmis şi un avertisment: orice om politic care ajunge întâmplător şi temporar într-un Guvern să nu uite pentru ce a fost pus acolo].

RomaniaTV.net
21 mai 2019, 11:33
Liviu Dragnea: Orice om care ajunge temporar într-un Guvern – să nu uite pentru ce a fost pus acolo

„O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. Este un sfat pentru oricine, orice om politic care ajunge întâmplător şi temporar într-un Guvern – să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pus acolo să implementeze un program de guvernare susţinut şi votat de către români, covârşitor, 48,5% locuri în Parlament, este un rezultat istoric, un program care şi-a arătat rezultatele şi care trebuie implementat. Dacă fiecare membru al Guvernului ţine minte asta şi nu consideră că ajungând în post de ministru de a doua zi i-a crescut şi capul, atunci va fi un ministru bun şi va fi eficient. Dacă o să se preocupe de altceva atunci nu o să fie un ministru bun pentru că nu îşi mai capacitează toată energia şi priceperea pe domeniul pe care teoretic ar trebui să îl coordoneze”, a declarat Liviu Dragnea pentru Adevărul.ro.

Întrebat dacă Viorica Dăncilă este un premier bun, Dragnea a răspuns: „Până acum, da”.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Duminică seară anunţ dacă voi candida la preşedinţie. Liderul PSD aşteaptă luni sentinţa definitivă în instanţă