Liviu Dragnea rupe tăcerea despre presupusa iubită: „E doar începutul, băieţi!”

Fostul preşedinte al PSD a avut prima reacţie după ce au apărut informaţii despre o posibilă relaţie amoroasă, prima după despărţirea de Irina Tănase.

25 iul. 2022, 19:48
Liviu Dragnea rupe tăcerea despre presupusa iubită: „E doar începutul, băieţi!”

O frumoasă profesoară de limba franceză, Oana Leonte, de numai 25 de ani, i-ar fi ”furat” inima lui Liviu Dragnea, deşi sunt bârfe care spun că aceasta ar fi mai degrabă apropiată de Codrin Ştefănescu. Fostul președinte al PSD este singur, după ce fosta sa concubină, Irina Tănase, l-a înșelat, în timp ce era în pușcărie, conform presei de scandal.

Cu cine a înlocuit-o Liviu Dragnea pe Irina Tănase. Cine este frumoasa Oana Leonte

Liviu Dragnea iese la rampă și rupe tăcerea despre presupusa relație de dragoste cu una sau alta dintre tinerele aspirante din politică, membre ale . ”Au apărut în ultimele zile diverse articole despre o presupusă relație amoroasă a mea.

S-au vehiculat diferite nume ale unor domnișoare. Cei care au scris nu s-au hotărât care dintre ele ar fi. Am spus de nenumarate ori și o spun și acum. Înțeleg că numele Dragnea vinde și înțeleg apetitul pentru senzaționalul neverificat al unora din presă.

Însă, dacă au o problemă cu mine, și este evident că au, să nu mai scrie minciuni despre alte persoane cărora le strică imaginea degeaba.

Am mai aflat din aceleași articole că aș fi fost în Cuba. N-am ajuns până acum în această țară. Și mai înțeleg că tot noianul acesta de articole mincinoase identice a apărut la comanda celor enervați de apariția mea televizată de aseară. Le dau o veste proastă. E doar începutul, băieți!”, e mesajul transmis de Liviu Dragnea.

Oana Leonte, presupusa iubită a lui Liviu Dragnea, nu neagă relaţia: „Viaţa personală trebuie să rămână personală”

Liviu Dragnea și-ar fi făcut o nouă iubită tinerică, pe nume Oana Leonte. Aceasta, de meserie este profesoară de franceză, și are 25 de ani. Este implicată în proiectele politice ale lui Liviu Dragnea, iar pe contul ei personal de Facebook, aceasta postează foarte des imagini cu partenerul ei. Pe de altă parte, alte surse importante susţin că aceasta ar de fapt mult mai aproape de Codrin Ştefănescu, Liviu Dragnea având o relaţie de amor cu o altă aspirantă din APP, lideră la facţiunea de tineret la unul dintre sectoarele Capitalei.

Pentru Liviu Dragnea, fosta iubită este istorie. Politicianul i-a spus „adio” Irinei Tănase după opt ani de relație. Când toți așteptau anunțul privind data nunții, s-a produs ruptura neimaginabilă. Liviu Dragnea și-a făcut bagajele și a lăsat-o pe Irina Tănase în casa pe care ea a achiziționat-o cât el a fost după gratii, cu banii lui.

Liviu Dragnea ar fi părăsit-o pe Irina Tănase printr-un mesaj pe telefon, după care i-ar fi dat block. „Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri.