Liviu Dragnea şi-a petrecut prima noapte în spatele gratiilor, la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns, luni după-amiază, la Penitenciarul Rahova, unde a fost încarcerat. Va rămâne la Rahova timp de 21 de zile, în carantină. Ulterior se va stabili dacă va fi transferat şi în ce regim de detenţie îşi va executa pedeapsa. Deocamdată, Liviu Dragnea beneficiază de ajutorul specialiştilor pentru a se acomoda cu închisoarea.

RomaniaTV.net
28 mai 2019, 04:27
Liviu Dragnea şi-a petrecut prima noapte în spatele gratiilor, la Penitenciarul Rahova

Trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. Este sentinta finala pe care a primit-o Liviu Dragnea în dosarul angajarilor fictive de la Teleorman. În câteva ore de la comunicarea sentintei, Liviu Dragnea s-a predat la Penitenciarul Rahova, dupa o diversiune demna de filmele politiste pentru a scapa de presa aflata la poarta locuintei sale. Pentru el urmeaza acum 3 saptamani de carantină. 

Liviu Dragnea, prima seară DUPĂ GRATII. Ce a făcut liderul PSD după ce a ajuns în celula de la Penitenciarul Rahova

„Poliţişti din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat. Cel în cauză a fost preluat de la reşedinţa sa din Bucureşti şi încarcerat în Penitenciarul Rahova”, a informat Poliţia Capitalei. 

Liviu Dragnea, închis la Penitenciarul Rahova pentru 3 ani şi 6 luni. Primele imagini cu liderul PSD

La Penitenciarul Rahova, liderul PSD a fost aşteptat de mai multe persoane care l-au huiduit.

Ele i-au strigat: “Hoţule!” sau”La puşcărie!”.

Liviu Dragnea va rămâne la Penitenciarul Rahova, în carantină, pentru 21 de zile, perioadă în care i se vor face analize medicale, un examen psihologic şi se vor stabili activităţile pe care le va urma pe perioada detenţiei.