Liviu Dragnea: Sunt puţin mâhnit că a ieşit Augustin Lazăr la pensie

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Botoşani, că este "puţin mâhnit" că procurorul general al României, Augustin Lazăr, a depus cererea de ieşire la pensie şi a fost eliberat din funcţie.

RomaniaTV.net
19 apr. 2019, 12:33
Liviu Dragnea: Sunt puţin mâhnit că a ieşit Augustin Lazăr la pensie

Liviu Dragnea a declarat, în cadrul Conferinţei extraordinare a organizaţiei judeţene Botoşani a PSD, că Lazăr „are o pensie uriaşă”, adăugând ironic că „o şi merită”.

„Ieri eram mai nervos la Suceava. Astăzi nu sunt. Încă… Sunt puţin mâhnit că a ieşit Lazăr la pensie. (…) Are o pensie uriaşă. O şi merită”, a afirmat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a informat Administraţia Prezidenţială.

Augustin Lazăr a fost eliberat din funcţie ca urmare a pensionării din 27 aprilie. 

Ca urmare a pensionării lui Augustin Lazăr, Secţia pentru procurori a CSM a decis vineri delegarea lui Dimitrie Bogdan Licu în funcţia de procuror general interimar pentru două luni.