Liviu Dragnea: UDMR nu ne-a impus nicio condiţie pentru a participa la guvernare

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că 'nu există nicio condiţie impusă de UDMR pentru a fi acceptate lucruri care nu au fost acceptate până acum', transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
28 feb. 2014, 15:31
Liviu Dragnea: UDMR nu ne-a impus nicio condiţie pentru a participa la guvernare

‘Vreau să sting informaţiile mincinoase, chiar periculoase, ce apar pe unele bloguri şi alte surse, că UDMR ar avea anumite pretenţii (…) Ne vom întâlni şi vom discuta luni cu reprezentanţii UDMR despre programul de guvernare, formula de guvernare şi ponderea în structurile administrative centrale şi locale’, a afirmat Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, există şanse ca marţi, în Parlament, să se ajungă la un vot de încredere în proporţie de 60%, ‘pentru a avea o guvernare stabilă şi eficientă, care să ducă mai departe obiectivele din programul USL’.

În plus, liderul PC, Daniel Constantin, a declarat în aceeaşi conferinţă de presă că ‘în prezent nu există niciun fel de sincopă în activitatea de guvernare‘.

Dragnea şi Constantin au participat vineri, la Universitatea Valahia din Alexandria, la conferinţa regională de promovare a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020.