Liviu Dragnea: Am vorbit cu Victor Ponta. Încet-încet se calmează

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, susţine că, în cursul zilei de luni, a avut o discuţie cu premierul Victor Ponta, care ''încet-încet se calmează'', şi anunţă că marţi Guvernul se va întâlni în şedinţă, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
17 nov. 2014, 11:59
Liviu Dragnea: Am vorbit cu Victor Ponta. Încet-încet se calmează

„Da, am vorbit (luni – n.r.) şi o să mai vorbim. Ce poate să spună? Am discutat. Încet, încet se calmează. E normal, a fost un rezultat care nu l-a făcut fericit. O să se stabilizeze cât de curând. Mâine avem şedinţă de Guvern”, a spus acesta.

Dragnea a ţinut să precizeze că atitudinea liderului PSD de a-şi recunoaşte înfrângerea în faţa liberalului Klaus Iohannis a fost una „bărbătească”.

Aţi văzut că pentru prima dată în istoria României un candidat în turul II nu a mai aşteptat rezultatul oficial şi a ieşit bărbăteşte şi şi-a recunoscut înfrângerea, felicitându-l în acelaşi timp pe celălalt. Că ne-a supărat sau nu ne-a supărat votul de ieri, el trebuie acceptat şi de acum încolo urmează o analiză în partid şi trebuie dusă guvernarea la final”, a adăugat Dragnea.

Întrebat dacă Victor Ponta s-a gândit la o eventuală demisie, Dragnea a replicat: „Nu sunt cititor de gânduri”.

În opinia sa, Ponta ar trebui să rămână şi preşedintele PSD şi prim-ministru. „Am spus-o şi o spun în continuare. Am spus dinainte de alegeri că o să fiu împreună cu el şi la bine şi la rău şi că o să fiu solidar cu el, indiferent ce decizie va lua„, a dat asigurări preşedintele executiv al PSD.