Liviu Dragnea, inculpat în Tel Drum: „Probabil că am făcut nişte prostii pe la garaj, scrie inculpat pe citaţie”

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, a dezvăluit într-un interviu acordat din spatele gratiilor că a fost scos din Peniteciarul Rahova şi dus la DNA pentru a-i fi adusă la cunoştinţă calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum.

RomaniaTV.net
26 iun. 2020, 15:33
Liviu Dragnea, inculpat în Tel Drum: „Probabil că am făcut nişte prostii pe la garaj, scrie inculpat pe citaţie”

Liviu Dragnea a rupt tăcerea din închisoare, vineri seară fiind difuzată a doua parte din interviul pe care l-a oferit.  „Un an de zile am văzut și văd o societate mai captivă decât sunt eu aici (n.r. în închisoare), o societate captivă unei manipulări incredibile!

Din păcate, asta se întâmplă. Nu este decât începutul răului. Niciodată nu mi-a plăcut să prevestesc ceva rău, dar este doar începutul răului! O să vină toamna, iarna… din ce aud, din ce în ce mai puțini oameni au încredere în faptul că va fi mai bine sau au încredere în ceva măsuri pe care să le ia puterea actuală. Nu au încredere nici în opoziție, ca alternativă”, a zis Liviu Dragnea în cadrul interviului difuzat, vineri seară, la Realitatea Plus.

„România ratează șansă după șansă!”, a continuat Liviu Dragnea.

„Pe citaţie scrie că mă cheamă să îmi aducă la cunoştinţă calitatea de inculpat. Probabil că am făcut nişte prostii pe la garaj şi voi fi inculpat”, a declarat Liviu Dragnea la Realitatea PLUS.

Liviu Dragnea, adus la DNA pentru a fi pus sub învinuire în dosarul Tel Drum. Scandal la sosirea fostului lider PSD

Liviu Dragnea, despre scandalul pentru conducerea PSD

„Dacă la PSD lucrurile vor rămână la fel, sigur nu vor avea probleme.

Amână Congresul şi le tranşează după alegerile locale. Acum dacă ai stat şi cu siguaţia asta de pandemie, să te apuci acum să faci congres şi cu întreaga pandemie, şi ăştia să facă tot felul de giubulcuri, le dai totul pe tavă”, a precizat Dragnea.

De asemenea, Dragnea a dezvăluit „reţeta” prin care unii dintre liderii PSD au reuşit să preia conducerea partidului.

„Reţeta e foarte simplă. Oamenii ăştia nu au multe idei, ci suficiente, dar au cu cine să le pune în practică. Spuneau: Cu Liviu e o problemă, e prea prins pe chestia asta cu serviciile, lăsaţi-l mai uşor. Doamna Dăncilă, dumneavoastră sunteţi o femeie capabilă, care puteţi să vă asumaţi mai mult. Aşa a apărut această idee.

Ne ocupăm noi de comdamnare. Şi aşa, uşor- uşor, a preluat partidul. Lui Paul Stănescu i s-a spus la fel. Să preiei tu conducerea executivă a partidului. Paul a avut o declarație la un moment dat. Dacă ar fi să aleagă între prieteni și partid, alege partidul.

Se spunea că vrea să scoată România din UE, e prieten cu Putin, cu Viktor Orban. Se spunea despre fiecare politician ce trebuie spus în funcţie de profilul psihologic”, a spus Liviu Dragnea, conform sursei citate.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea, despre posibila alianţă dintre PSD şi Pro România. „Dacă se aliază, într-o săptămână se iau la ceartă”