Liviu Guţă divorţează la un an de la căsnicie: „Era agresivă verbal. Nu mă lăsa să mă duc la copii”

Veste şoc în lumea maneliştilor. Liviu Guţă divorţează la un an de la căsnicie, din cauza neînţelegerilor. Artistul a fost cel care a făcut anunţul, după ce a plecat din casa soției. Unul dintre motive a fost că nu îl lăsa să îşi vadă copiii.

13 mai 2021, 09:22
Liviu Guţă divorţează la un an de la căsnicie: „Era agresivă verbal. Nu mă lăsa să mă duc la copii”
Liviu Guţă divorţează la un an de la căsnicie, din cauza neînţelegerilor

Liviu Guţă divorţează la un an de la căsnicie. La trei luni de la divorțul de Iuliana, mama copiilor săi, artistul  s-a logodit cu Roxana, pe care într-un final a luat-o de soție. Cei doi păreau extrem de fericiți și erau de nedespărțit, ba chiar se gândeau, la un moment dat, și la un copil.

Doar că pandemia și-a pus amprenta asupra relației lor. Artistul a plecat din casa Roxanei și a mers deja la notar pentru a depune actele necesare ca să divorțeze. Se pare că nu mai este cale de împăcare între cei doi!

Divorțăm la notar, pe cale amiabilă. Ea m-a mai căutat. Trebuie să mă duc să-mi iau niște lucruri de acolo. Eu am fost la notar și peste o lună mă duc eu să semnez. Cu siguranță nu o să mă mai însor cu acte. Mi-a dat Dumnezeu o palmă acum. Peste un timp, probabil că îmi voi face și eu pe cineva. Iubirea nu stă în acte”, a declarat Liviu Guță la emisiunea Teo Show.

Citeşte şi: Liviu Guţă şi-a anulat nunta din cauza coronavirusului. Cuplul avea cinci perechi de naşi

Liviu Guţă divorţează la un an de la căsnicie

Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc, pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta. M-am grăbit! Certuri și jigniri, asta nu se numește relație. Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat. O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun.

Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu mă lăsa să mă duc la copii. Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să-ți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut”, a mai mărturisit artistul pentru Click!