Liviu Guţă se lansează în cinematografie: „E o comedie nenorocire! Vreau să ies în evidență mai mult decât cu muzica”

Manelistul Liviu Guță a dezvăluit care este cea mai mare dorință a lui pentru anul 2023, mai exact aceea de a produce un film.

27 dec. 2022, 23:00
Liviu Guţă se lansează în cinematografie: „E o comedie nenorocire! Vreau să ies în evidență mai mult decât cu muzica”
Liviu Guță intră în lumea cinematografiei

Prezent la evenimentul de lansare a filmului „Două inimi” în care joacă Iuliana Beregoi, Cheanu Zheng și Connect-R, Liviu Guță a dezvăluit ce are în plan pentru anul 2023. Pe lângă numărul foarte mare de cântări, artistul lucrează pentru ca proiectul său să devină realitate.

Mai exact, este vorba despre un film, o comedie despre care manelistul crede că va face istorie. Până atunci, Liviu Guță va petrece o vacanță de vis într-o locație exotică, la începutul lui 2023.

„Voi fi cu familia mea și cu alți prieteni, vom face împreună sărbătorile, iar Revelionul îl voi face undeva într-o țară exotică, pentru că n-am avut timp de nicio vacanță anul ăsta. Lucrez intens la ceva productiv!”, a declarat Liviu Guță, pentru cancan.ro.

Citește și: Drama lui Liviu Guță! Mama lui îi făcea parastase crezând că a murit

Liviu Guță se apucă de cinematografie

Artistul a povestit despre una dintre gafele pe care le-a făcut pe scenă.

„Eram pe scenă și m-am zăpăcit, nu știu ce naiba am avut, în loc să zic «Crăciun fericit!», am zis «Paște fericit tuturor!». Toată lumea s-a uitat ciudat, nu mi-am dat seama, managerul s-a uitat la mine și spune «Ai zis Paște fericit!». N-a râs nimeni!  Am foarte multe cântări, lucrez foarte mult, am un proiect la care lucrez de vreo șase luni de zile și cu siguranță va ieși ceva inedit”.

Citește și: Vali Vijelie a recunoscut: „Andreea Marin este pofta inimii”. Manelistul a făcut şi dezvăluiri despre colegii de breaslă iubăreţi: „Niciunul nu e cruce de-nchinat”

Liviu lucrează în prezent la un proiect despre care nu vrea să dezvăluiască, pentru moment, prea multe.

„E tot așa ceva gen…cinema. E ceva comedie. E o comedie nenorocire! Vreau să ies în evidență mai mult decât cu muzica, pentru că și ăsta e unul dintre scopurile mele”, a declarat acesta.