Liviu Pop, după ce DNA a clasat denunţul pe numele său în dosarul Sorinei Pintea. „Adevărul a învins”

Liviu Pop a reacţionat, după ce DNA a decis să claseze plângerea depusă pe numele său de fiul Sorinei Pintea. Senatorul PSD a scris că "adevărul a învins", amintind că încă de la început şi-a susţinut "nevinovăţia cu privire la aceste acuzaţii nefondate, mincinoase".

RomaniaTV.net
16 iun. 2020, 08:36
Liviu Pop, după ce DNA a clasat denunţul pe numele său în dosarul Sorinei Pintea. „Adevărul a învins”

„Adevărul a învins! În februarie 2020 am fost acuzat de Pintea Ionuț, fiul doamnei ministru Sorina Pintea de implicarea mea în presupusele activități ale mamei sale cu domnul Coste Mihai, caz care a fost intens mediatizat la acea vreme”, a scris Liviu Marian Pop, pe pagina sa de Facebook.

DNA a clasat denunţul formulat de fiul Sorinei Pintea pe numele lui Liviu Pop. „Fapta nu există”

Senatorul PSD a precizat că prin ordonanța nr.112/P/2020 din 18 mai, emisă de către DNA, s-a dispus clasarea cauzei privind denunțul formulat împotriva lui Pop de către Pintea Ionut pe motiv că „fapta nu există”.

„Încă de la început mi-am susținut nevinovația cu privire la aceste acuzații nefondate, mincinoase. Doresc să le mulțumesc d-lor avocați Sebastian Hotca și Cristian Iusco pentru susținerea, seriozitatea și profesionalismul de care au dat dovadă în toată această perioadă, destul de delicată pentru mine și familia mea, și pe care-i recomand cu toată încrederea”, a adăugat social-democratul.

Denunțul formulat de fiul Sorinei Pintea, Ionuț Pintea, pe numele lui Liviu Pop, a fost clasat de procurorii DNA. Fiul fostului ministru îl acuza pe senatorul PSD că a primit în mod ilegal mai multe tranșe de bani.

Sorina Pintea a fost arestată și, ulterior, trimisă în judecată, sub control judiciar, fiind acuzată că a luat mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

*Adevarul a învins !* În februarie 2020 am fost acuzat de Pintea Ionut, fiul doamnei ministru Sorina Pintea de…

Posted by Liviu Marian Pop on Monday, June 15, 2020

Sorina Pintea va fi judecată sub controlul judiciar după ce judecătorii au admis contestaţia DNA