Liviu Puştiu plânge la propriu de mila maneliştilor: „După atâţia ani de muncă, suntem bătuţi şi înjuraţi de copii şi de familie de beţivi şi de drogaţi”

Liviu Puştiu invocă, într-un clip postat pe TikTok, viaţa plină de riscuri a maneliştilor care merg să cânte la tot felul de oameni.

23 oct. 2022, 10:07
Liviu Puştiu plânge la propriu de mila maneliştilor: „După atâţia ani de muncă, suntem bătuţi şi înjuraţi de copii şi de familie de beţivi şi de drogaţi”

Cu lacrimi în ochi, Liviu Puştiu deplânge soarta grea a maneliştilor care, spune el, „cântă numai la drogaţi„, riscând din aceste motiv să fie agresaţi. Artistul menţionează că el a renunţat de ani bună să mai cânte la astfel de oameni.

Liviu Puştiu de mila maneliştilor: „Mă duc la cântări să mă-njure de familie şi de copii şi apoi să se-mbete, să se drogheze şi să-mi dea cu pumnul şi a doua zi să-şi ceară scuze?”

În legătură cu meseria asta a noastră, care e frumoasă şi periculoasă, şi în legătură cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei Florin Salam, cumătrul meu, naşul fetei mele. S-a ajuns prea departe, după atâţia ani de muncă noi suntem bătuţi şi înjuraţi de copii şi de familie, de beţivi şi de drogaţi. Cântăm numai la drogaţi.

Eu unul, nu. Eu unul, din 2007, nu mai cânt la astfel de oameni pentru că am văzut ce înseamnă viaţa asta. Îmi văd de lăutăria mea frumoasă şi merg pe drumul ăsta de artist, nu de lăutar. Sunt lăutar supus, că aşa am crescut, dar vreau să fiu tratat ca om. Cu respect, că eu respect pe toată lumea.

Mă duc la cântări să mă-njure de familie şi de copii şi apoi să se-mbete, să se drogheze şi să-mi dea cu pumnul şi a doua zi să-şi ceară scuze„, a spus artistul în clipul postat pe TikTok.

@romania777virall #romania777viral ♬ sunet original – Romania777Virall

Manelistul face referire la conflictul în care a fost implicat Florin Salam în anul 2018. În luna octombrie a acelui an, aflat la un eveniment în Italia, Salam a încasat o bătaie groaznică din partea unui interlop, apoi a fost răpit.

Florin Salam a fost bătut de un membru al unui clan de interlopi, Lower Stan, apoi ar fi fost răpit de doi indivizi cunoscuţi sub numele de Giany Versace şi Berică, potrivit celor spuse de fostul lider al Clanului Sportivilor, Mircea Nebunu. Salam ar fi fost ţinut aproape 11 ore într-o cameră a unui hotel din Milano reuşind cu greu să comunice cu prietenii săi.

Citeste si Liviu Puștiu a pierdut 100.000 de euro în urma incendiului de la Prosper Plaza

Liviu Puştiu a pierdut 11 miliarde de lei la ruletă

Recent, Liviu Puştiu a făcut o dezvăluire şocantă: a pierdut nu mai puţin de 250.000 de euro, bani strânşi pentru achiziţionarea unei case, din cauza unei dependențe.

Ieșeam de plictiseală să jucăm, dar la început era o distracție, băgam câte 10 lei. Așa am ajuns să bag 100 de lei, după care băgam la ruletă și am băgat 11 miliarde. Aveam și eu niște bani strânși o viață să-mi fac o casă. I-am pierdut în 7 zile”, a mărturisit cântărețul la Antena Stars, potrivit spynews.ro

Acea pierdere uriaşă a fost şi motivul pentru care manelistul a decis să nu mai joace niciodată. La decizia lui a contribuit mult şi soţia lui, care a reuşit să-l facă să conştientizeze faptul că el este singurul sprijin al familiei.

După tot ce am pierdut perioada aia am zis: Doamne, îți mulțumesc că m-ai făcut să mă las de jocuri. A fost singura modalitate care m-a salvat. Jucam că voiam să triplez banii pe care îi aveam.

Soția mea a fost atât de calmă, atât de înțelegătoare și mi-a zis doar o singură vorbă, care m-a liniștit pe viață: Liviu, gândește-te că tu ești tot sprijinul nostru, noi nu avem altă sursă, tu ești stâlpul familiei și un exemplu pentru noi. Ea m-a pus cu picioarele pe pământ și imediat după perioada aia, m-am împrumutat de 5.000 de euro și am plecat cu familia mea în Tenerife”, a adăugat artistul.

Citeste si Florin Salam și Tzancă Uraganu, proiect „nemaiîntâmpinat” în România, mută manelele în metaverse VIDEO