Liviu Puştiu şi-a pierdut toţi banii la cazino: „Aveam bani strânși să-mi fac o casă. I-am pierdut în 7 zile”

Liviu Puştiu şi-a pierdut toţi banii la cazino. Manelistul a povestit unul dintre cele mai grele momente din viaţa lui, când avea un viciu de care nu putea să scape şi care aproape că l-a falimentat.

26 sept. 2022, 09:53
Liviu Puştiu şi-a pierdut toţi banii la cazino: „Aveam bani strânși să-mi fac o casă. I-am pierdut în 7 zile”
Liviu Puştiu şi-a pierdut toţi banii la cazino

Liviu Puştiu şi-a pierdut toţi banii la cazino. Suma de bani pe care a pierdut-o cântărețul în doar șapte zile a fost de 250.000 de euro, bani pe care voia să îi folosească pentru a-și construi o casă exact pe placul lui. Nu a mai ajuns să facă acest lucru și a pierdut toți banii la jocurile de noroc.

Citeşte şi: Transformare spectaculoasă pentru maneliștii Liviu Puștiu și Baboiash: „Mi-a fost frică!” (FOTO)

Liviu Puştiu şi-a pierdut toţi banii la cazino

Manelistul a povestit că totul a început ca o distracție, iar sumele pe care le juca erau mici. Dar totul s-a transformat rapid și cântărețul de manele a ajuns să joace la ruletă toți banii economisiți, adică 250.000 de euro.

Ieșeam de plictiseală să jucăm, dar la început era o distracție, băgam câte 10 lei. Așa am ajuns să bag 100 de lei, după care băgam la ruletă și am băgat 11 miliarde. Aveam și eu niște bani strânși o viață să-mi fac o casă. I-am pierdut în 7 zile. Jucam că voiam să triplez banii pe care îi aveam.

Soția mea a fost atât de calmă, atât de înțelegătoare și mi-a zis doar o singură vorbă, care m-a liniștit pe viață: Liviu, gândește-te că tu ești tot sprijinul nostru, noi nu avem altă sursă, tu ești stâlpul familiei și un exemplu pentru noi. Ea m-a pus cu picioarele pe pământ și imediat după perioada aia, m-am împrumutat de 5.000 de euro și am plecat cu familia mea în Tenerife”, a mărturisit Liviu Puştiu la Antena Stars.