Liviu Vârciu rupe tăcerea. Ce mesaj i-a transmis Adelinei Pestriţu înainte de căsătoria cu Speak

Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu au avut o dragoste cu năbădăi de când au decis să formeze un cuplu. Atât căsătoria, cât şi divorţul lor a fost o surpriză pentru toată lumea, deoarece la început nimeni nu credea în relaţia lor, iar apoi, nimeni nu credea că se vor mai despărţi, deoarece păreau că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Chiar dacă a trecut mult de la aceste întâmplări şi fiecare a ales un alt drum, Liviu Vârciu a dorit să îi transmită totuşi un mesaj fostei soţii.

RomaniaTV.net
10 feb. 2015, 10:31
Liviu Vârciu rupe tăcerea. Ce mesaj i-a transmis Adelinei Pestriţu înainte de căsătoria cu Speak

Liviu Vârciu a iubit-o enorm pe Adelina Pestriţu, iar de când au decis să divorţeze viaţa artistului s-a schimbat complet. Deşi a încercat să găsească un antidot suferinţei sale, Liviu Vârciu nici acum nu şi-a putut găsi liniştea. Asta se poate vedea în faptul că momentan nu are nicio relaţie stabilă.

Într-un interviu recent pentru publicaţia online ziarulring.ro, Liviu Vârciu a dorit să îi transmită un mesaj emoţionant fostei sale soţii, dar a dezvăluit şi că în acest moment prioritară în viaţa sa este fiica lui, şi nu vreo iubită.

Unul dintre cei mai iubiţi burlaci de pe la noi a recunoscut că a făcut SEX ÎN TREI: Dacă te ţine instalaţia

„Nu sunt dispus să mă mai împac. Vreau să-i zic La mulţi ani! pentru că a fost ziua ei, îi doresc să fie sănătoasă şi fericită. Am iubit-o foarte tare, a fost iubirea vieţii mele până în momentul de faţă. Îi doresc să aibă parte măcar de iubirea pe care am avut-o eu pentru ea. În prezent nu am nicio relaţie. Sunt singur.

Relaţia cu fiica mea merge foarte bine. Vine în vacanţă la mine. Toată vacanţa de primăvară va fi la mine şi abia aştept să îmi petrec cea mai mare parte din timp cu ea. E viaţa mea şi în curând împlineşte 13 ani. Îmi mai doresc patru copii”, a declarat Liviu Vârciu.

Citeşte şi  Liviu Vârciu, cu lacrimi în ochi. Mărturii CUTREMURĂTOARE despre cea mai grea perioadă din viaţa sa