Liviu Vârciu a rămas blocat cu bolidul de lux în nămol, pe câmp: „Mașină șmecheră, 4×4. Mâine o vând”

Lviu Vârciu a avut parte de o adevărată aventură la volan, acesta blocându-se cu mașina în nămol, pe marginea unui câmp de rapiță.

19 apr. 2023, 19:49
Liviu Vârciu a rămas blocat cu bolidul de lux în nămol, pe câmp: „Mașină șmecheră, 4×4. Mâine o vând”
Liviu Vârciu a rămas cu mașina în nămol

Liviu Vârciu a rămas înnămolit pe marginea unui câmp de rapiță, pe scaunul din dreapta aflându-se iubita acestuia. Artistul a crezut că SUV-ul său va trece peste obstacole, dar drumul pare că era mult prea dificil de traversat, chiar și pentru un șofer de off-road.

Liviu Vârciu are o pasiune pentru mașini, motiv pentru care deține o mică colecție de automobile. Cel mai probabil, pasiunea o moștenește de la tatăl lui care a fost mecanic auto.

Citește și: Gestul cu care Liviu Vârciu şi-a scos iubita din sărite. Ce îi pregăteşte Anda Călin: „Să vezi ceartă acasă!”

Presentatorul TV folosește zilnic un SUV Infiniti FX, cu tracțiune 4×4 și un motor cu peste 300 de cai putere. Recent, a luat-o pe iubita lui și împreună au mers la o plimbare pe un câmp de repiță, unde au rămas cu mașina suspendată și plină de noroi.

Anda Călin i-a spus iubitului ei să ocoloească, dar Liviu Vârciu, dornic de o aventură, nu a ascultat și s-a bazat pe faptul că are „mașină șmecheră, 4×4”.

Citește și: S-a aflat cel mai bine ascuns secret al showbiz-ului românesc. Flavius Nedelea face primele declarații despre relația cu Anamaria Prodan

„Am ieșit cu doamna la plimbare! Am rămas la plimbare. Suntem în câmp! Am rămas blocați! Help! Cam asta a fost!

Nu o mai suport! Mi-a zis să o iau înainte! Hai să o luăm înainte că nu e pământul care trebuie și am rămas suspendați. am și mașină șmecheră, 4×4. Mâine o vând”, a spus acesta pe rețelele sociale, potrivit spynews.ro.