Liviu Vârciu, declarații controversate: „Am fost părăsit pentru că nu aveam bani”

Actor, vedetă de televiziune, cântăreț, tată și partener ideal, Liviu Vârciu pare că le face pe toate destul de bine. Este pus pe fapte mari, are planuri mărețe de viitor, dar nu a fost mereu aşa.

24 iun. 2023, 21:55
Liviu Vârciu, declarații controversate: „Am fost părăsit pentru că nu aveam bani”
De ce s-au despărțit, de fapt, Liviu Vârciu și Adelina Pestriț

Liviu Vârciu este una dintre cele mai populare vedete din România. Fiind artist, dar și prezentator TV, Liviu a reușit să-și facă o imagine foarte bună în rândul publicului său. El este cunoscut de mai multe generații din România, iar performanțele sale au atins cote unice.

O glumă spusă în trecere: „După ea mi-am legat trompele”

Cu ocazia unui concer, artistul a profitat de moment și a dorit să aibă un moment amuzant.

„Fosta mea soție m-a părăsit pentru că nu aveam bani. După ea mi-am legat trompele. Am uitat că sunt și copii aici. O să învățați, dar mai târziu un pic.”, a spus Liviu Vârciu la microfon, în timpul concertului, potrivit kfetele.ro

Pensionarea lui Nea Mărin l-a afectat pe Liviu Vârciu

De asemenea, vedeta a dezvăluit și câteva detalii emoționante cu privire la relația sa cu Nea Mărin. Deși mulți consideră că cei doi se ceartă de fațadă în fața camerelor, aceștia sunt adevărați prieteni în realitate, iar relația lor este una de adevărată camaraderie. Nea Mărin i-a fost aproape lui Liviu când a avut probleme cu finanțele, în timp ce Liviu l-a susținut pe Nea Mărin când a avut probleme de sănătate. Având în vedere relația celor doi, Liviu nu a putut să nu mărturisească adevărul, și anume că, Nea Mărin îi este ca un tată.

„Nea Marin e ca un al doilea tată pentru mine! Nu m-am ascuns niciodată în privința asta și o știe o lume întreagă. Așa cum s-a scris viața între noi, îl simt ca pe un adevărat părinte. Îmi doresc foarte tare ca în toamnă să mai filmăm un nou sezon din emisiunea noastră comună, cea în care ne simțim atât de bine, deși facem o groază de trăznăi, ”, adaugă vedeta în vârstă de 42 de ani, potrivit PLAYTECH Știri

Liviu Vârciu nu este de acord cu pensionarea lui Nea Mărin: „Nu m-am ascuns niciodată în privința asta”

Liviu Vârciu, moment viral după ce rămas și cu mașina stricată

Liviu Vârciu a povestit tot ce s-a întâmplat, pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activ. Prezentatorul TV a recunoscut că s-a enervat pe oamenii care au trecut pe lângă el, fără să-l întrebe măcar dacă a pățit ceva. Ba chiar au reacționat urât atunci când au văzut că încurcă circulația. Acesta a precizat că a pornit avariile pentru a da de înțeles că are o problemă, însă a prmit doar reacții negative de la ceilalți șoferi, pe motiv că încurcă circulația.

”Eu acum am realizat că sunt unii oameni nebuni, răi, încruntați. Oameni în mașini scumpe și smechere, nu oameni la care este greu. Mi s-a stricat mașina, se poate. Ți se poate întâmpla și ție, bulangiule, care m-ai înjurat.

Mi s-a stricat mașina în intersecție și s-au rupt curelele, a murit. Ce vină am eu? Treceau pe lângă mine, eram pe avarii că e mașina stricată, pe avarii în mijlocul intersecției, de ce m-aș opri? Ți se poate întâmpla și ție. Fiți mai buni că nu realizați nimic.”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Cea mai mare nebunie pe care a făcut-o Liviu Vârciu

Liderul bandului, Liviu Vârciu, ne-a spus cum împărțeau banii, mărturisindu-ne că atunci nu le dădeau prea mare importanță. Drept dovadă, una dintre nebuniile făcute în acea perioadă, a fost să își arunce banii câștigați timp de 3 luni în holul unui hotel din Timișoara, unde au făcut o podea de bani. Relația lui Liviu cu banii s-a schimbat de când are copii.

Carmina și Liviu Vârciu au rupt legătura. Fiica prezentatorului rupe tăcerea: „Suntem mai distanți”
Liviu Vârciu a savurat și savurează succesul alături de trupa L.A., dar și singur, el jucând în filme și fiind implicat în diverse proiecte TV. În momentul de față, prioritari în viața lui sunt cei 3 copii: Carmina, din relația cu Ami Teiceanu, și Anastasia și Liviu Matei, pe care îi are cu actuala parteneră, Anda Călin, el investind în ei și în educația lor.