Mihai Bobonete intervine în scandalul „Greenfield”: ”Doamna Primar Clotilde Armand, vă rog să semnați blestemata aia de hârtie!”

Mihai Bobonete a transmis un mesaj către primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, asta după ce scandalul de Greenfield este departe de final, iar oamenii petrec ore întregi în trafic pentru a reuși să iasă din cartierul de lux construit în pădurea Băneasa.

02 feb. 2023, 16:56
Mihai Bobonete intervine în scandalul „Greenfield”:  ”Doamna Primar Clotilde Armand, vă rog să semnați blestemata aia de hârtie!”

Mihai Bobonete a făcut un apel către Clotilde Armand. Actorul îi cere primarul Sectorului 1 să semneze hârtia pentru ridicarea barierei din pădurea Băneasa, din cauza căreia oamenii se plâng că sunt „sechestrați” în complexul de apartamente Greenfield din Băneasa.

Citiți și: Consilier local PNL la Sectorul 1 rupe tăcerea în scandalul „Greenfield”: „Armand e pierdută în peisaj, dă vina pe unii și pe alții. Doamna primar, lăsați certurile și crizele, hai să faceți treabă”

În fiecare dimineață se formează coloane de mașini, pentru că oamenii au acum doar o singură rută de acces, după ce drumul care trecea prin pădurea Băneasa şi făcea legătura între complex şi oraş a fost închis de către Romsilva.

Actorul a făcut o postare, astăzi, pe Facebook, acolo unde a scris un mesaj care a fost însoțit de o captură, care arată traficul infernal cu care se confruntă oamenii, în fiecare dimineață.

Mesajul lui Mihai Bobonete către Clotilde Armand

”Doamna Primar Clotilde Armand, vă rog să semnați blestemata aia de hârtie că să nu ne mai rățoim la copilași dimineața când nici nu sunt dezmeticiți! Dați drumul la bariera aia din pădurea Băneasa căci se aude în buricul târgului că doar o semnătură ar fi și gata, ați preluat! Haideți că vă știu mare iubitoare de frumos și eu așa cred că ar fi Frumos!” a scris actorul Mihai Bobonete.

Zeci de oameni care locuiesc în complexul Greenfield au protestat, marți, în fața Primăriei Capitalei, unde și-au strigat nemulțumirea și s-au plâns că sunt izolați și nu au drumuri de acces în drumul către casă.

Mai exact, oamenii au cerut redeschiderea drumului forestier Vadul Moldovei din Pădurea Băneasa, după ce una dintre cele doar două căi de acces către București, a fost închisă la începutul acestui an.

După protestul de marți, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, le-a spus oamenilor că primarul general, Nicușor Dan, ar avea de fapt responsabilitatea pentru solicitările lor.

Recent, edilul Capitalei a criticat decizia reprezentanților Romsilva, privind închiderea accesului pentru mașini pe drumul forestier Vadul Moldovei.

„Am avut azi o discuție cu reprezentații locuitorilor din Greenfield și cu cei ai Direcției Silvice Ilfov (structura regională a Romsilva care cuprinde și pădurile din București) pe subiectul accesului în cartier.

Eu susțin în continuare menținerea pe o perioadă determinată (2 sau 3 ani) a drumului existent, fără asfaltări sau extinderi, timp în care dezvoltatorul să realizeze cele trei ieșiri promise din cartier înspre centură și DN1.

Direcția Silvică Ilfov nu susține soluția drumului provizoriu, insistând pe scoaterea definitivă a drumului din domeniul forestier. Voi solicita o întâlnire cu conducerea centrală a Romsilva”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Nicuşor Dan intervine în scandalul privind drumul de acces prin pădurea Băneasa în cartierul Greenfield: ”Locuitorii sunt victimele unui dezvoltator care s-a grăbit să facă blocuri fără să facă și drumuri”