Liviu Vârciu, oprit de poliţie. Actorul a rămas fără permisul de conducere | VIDEO

Liviu Vârciu a fost oprit de poliţie, iar în urma controalelor făcute de oamenii legii, a rămas fără permis. Actorul a fost surprins de radar conducând cu 107 Km/h, în localitatea Buzău, şi s-a ales permisul suspendat pentru 90 de zile, dar şi cu o amendă.

18 feb. 2021, 08:50
Liviu Vârciu, oprit de poliţie. Actorul a rămas fără permisul de conducere | VIDEO

Liviu Vârciu, oprit de poliţie. Actorul a filmat întreaga scenă şi a postat-o pe Internet.

De-a lungul timpului, mai multe vedete au fost „victimele” agilității Poliției din Buzău. Unul dintre ei este chiar Pepe, care, în mai 2007, a fost detectat de radar conducând cu 115 kilometri pe oră.

Citeşte şi: Jojo şi Liviu Vârciu, la „Te cunosc de undeva”! Cei doi au fost iubiţi şi plănuiau să se căsătorească

Liviu Vârciu, oprit de poliţie

Aţi fost înregistrat cu aparatul radar cu 107 km la oră în localitate. Asta înseamnă că măsura de reţinere a permisului (..) plecaţi cu o dovadă de 15 zile şi cu o perioadă de suspendare de 90”, i-a explicat poliţistul de la Rutieră lui Liviu Vârciu. Ulterior, Vârciu a publicat filmulețul cu întâmplarea și pe platforma YouTube.

Liviu Vârciu a fost infectat cu coronavirus

Liviu Vârciu a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram. Artistul și-a început mesajul cu un „Crăciun fericit”, însă în scurt timp a sosit și vestea neașteptată.

Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid, nu așa. L-am luat fix de Crăciun”, a dezvăluit Liviu Vârciu.

Artistul a început să facă haz de necaz, în stilul său caracteristic, punctând că Moș Crăciun nu o să-l viziteze în acest an de teamă să nu se infecteze și el.

E bine că nu îmi mai bat capul cu Moș Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare”.

Liviu Vârciu le-a transmis urmăritorilor săi să fie atenți și să respecte măsurile de protecție.

Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă”, a glumit Liviu Vârciu, la secțiunea de stories de pe Instagram.