Liviu Vârciu s-a filmat într-o altfel de ipostază. Artistul, surprins mahmur, se plânge fanilor că iubita nu vrea să facă dragoste cu el!

Liviu Vârciu a creat vâlvă pe internet după ce s-a filmat în stare de ebrietate, plângându-se de faptul că iubita lui nu vrea să facă dragoste cu el.

05 apr. 2021, 15:50
Liviu Vârciu s-a filmat într-o altfel de ipostază. Artistul, surprins mahmur,  se plânge fanilor că iubita nu vrea să facă dragoste cu el!

Liviu Vârciu s-a filmat într-o altfel de ipostază. Filmarea cu Liviu Vârciu s-a viralizat imediat, iar internauţii au făcut haz de necaz şi s-au amuzat de întâmplarea pe care a trăit-o artistul. Mai mult deâct atât, se pare că partenera sal-a ignorat, posibil adormită deja, lăsându-l să vorbească singur.

Liviu Vârciu s-a filmat într-o altfel de ipostază. Artistul se plânge fanilor că iubita nu vrea să facă dragoste cu el!

”O sa-mi cer scuze față de toți spermatozoizii care o sa dea cu capul în gresie pentru că nu am cu cine după cum puteți vedea. Deci, femela refuză total împerecherea cu masculul, asta înseamnă că întoarce spatele masculului. Asta înseamnă că femela refuză total fecundarea masculului”, a spus Liviu Vârciu în timp ce se filma.

Liviu Vârciu a împlinit 40 de ani, iar iubita Anda Călin i-a pregătit o supriză romantică, încă de la prima oră. Relația lor a trecut și prin momente grele, unul dintre ele fiind despărțirea de un an, care a avut loc după ce Anda a născut-o pe fetița lor.

Încă de la primul minut al zilei, când era trecut de miezul nopții, Anda Călin i-a urat „La mulți ani!” iubitului ei și a postat pe Instagram un clip în care ciocneau un pahar cu vin, la lumina lumânărilor. Câteva ore mai târziu, bruneta a publicat o altă fotografie cu un mic dejun delicios și mesajul „Bună dimineața! La mulți ani, iubirea mea!”, alături de o inimioară.

Vârciu și-a primit fosta iubită înapoi, după ce ar fi supus-o unui test, susțin apropiații acestora. De când și-au spus adio de comun acord, Liviu Vârciu și Anda Călin nu s-au afișat cu alți parteneri și nu creat un scandal în jurul despărțirii lor. Astfel, și-a dat seama ce fată bună este Anda și a realizat că ea este femeia pe care o vrea alături.

Cu o zi înainte de ziua lui, Liviu Vârciu a postat și el pe Instagram o fotografie în care apare alături de Nea Mărin și mesajul „AMR o zi =40 ani! Schimb prefixul 🙈🤔😂 se tine un nebun după mine’.

@ionutvalentin92liviu varciu e beat iubita lui nu vrea sa 👉👌cu el ##liviuvarciu 😂😂😂

♬ sunet original – IoNuT❤️

Citeşte şi: Liviu Vârciu, oprit de poliţie. Actorul a rămas fără permisul de conducere | VIDEO