Liviu Vârciu se confruntă cu noi probleme de sănătate: Răceala noastră românească e mai a dracu’ decât Covidul!”

Liviu Vârciu are noi probleme de sănătate. După ce cântărețul a fost infectat cu COVID-19 în urmă cu un an, iar acum acesta se chinuie cu o răceală cumplită.

27 nov. 2021, 14:14
Liviu Vârciu se confruntă cu noi probleme de sănătate: Răceala noastră românească e mai a dracu’ decât Covidul!”

Liviu Vârciu se confruntă cu noi probleme de sănătate. Liviu Vârciu a lăsat medicamentele și a încercat un leac tradițional românesc. De mai multe ori în decursul unei zile, artistul face băi fierbinți în jacuzzi, cu sare grunjoasă, în cantitate mare. Tratamentul nu este deloc unul scump.

Liviu Vârciu se confruntă cu noi probleme de sănătate: Răceala noastră românească e mai a dracu’ decât Covidul!”

Răceala de acum îl chinuie pe artist mai rău decât coronavirusul, după cum el mărturisește. Băile fierbinți cu sare grunjoasă sau de bucătărie sunt, însă, eficiente și, cel mai probabil, artistul va depăși și acest moment greu.

“Am cumpărat toată sarea de murături și mi-am pus-o în cadă. Dacă nici așa nu mă fac bine!…Răceala noastră românească e mai a dracu’ decât Covidul!”, a comentat Liviu, pe imaginile de pe InstaStory, în care apare în jacuzzi.

Anul trecut, în decembrie, Liviu Vârciu a anunțat, pe Instagram, că a fost diagnosticat cu COVID-19. În cadrul unui interviu, aceasta mărturisea că nu s-a recuperat 100% și că a rămas cu sechele.

Citește și: Liviu Vârciu, dezvăluiri impresionante despre relația cu Anda Călin. A recunoscut tot: „Sunt un om dificil, nervos. Am avut foarte multe cumpene”
“Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai ușoară de COVID-19, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Am avut și am anticorpi. N-am avut o formă gravă, m-a durut capul un pic, mi-am pierdut mirosul și gustul. Am stat liniștit. O singură zi am avut temperatură. Mi-am refăcut analizele. Zici că era altă persoană. Toate triple, toate pe roșu, bruiaj. Fără șpriț, fără nimic, cu odihnă, pentru că eram bolnav. Aveam 99 saturația de oxigen înainte. După COVID-19 nu mai urcă mai sus de 96. Am 94, 95, 96. Mi-am făcut și CT și am niște punctulețe pe plămâni. Cică se vindecă! Mă simt rău, n-am forță. Mă simt slăbit”, povestea Liviu Vârciu.

Citește și: Câştigător Te cunosc de undeva 2021. Liviu Vârciu „a scăpat porumbelul”. Cine ar fi câştigat marele premiu al sezonului