Liviu Vârciu, testat pentru coronavirus, după ce a intrat în contact cu Andrei Ştefănescu. Ce rezultat i-a ieşit

Pe lângă Ozana Barabancea, Adriana Trandafir, Alina Pușcaș și Andrei Ștefănescu, şi Liviu Vârciu s-a testat pentru coronavirus. Artistul şi-a postat rezultatul pe Instagram şi a ţinut să precizeze că este bine și că nu a fost infectat.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 11:58
Liviu Vârciu, testat pentru coronavirus, după ce a intrat în contact cu Andrei Ştefănescu. Ce rezultat i-a ieşit

Dragii mei, sunt bine, vă mulțumesc mult pentru mesaje. Nu am nimic. Eu mi-am făcut testul COVID și mi-a ieșit negativ. Jumătatea mea chelioasă e pozitiv, dar e bine și el, nu are niciun simptom. Eu sunt acasă, păzit de jandarmi până marți, în autoizolare, nu am voie să ies. Dar sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Aveți grijă, purtați mască, nu e de glumit. Mă întrebau «Știi pe vreunul care are COVID?». «Nu, nu știu pe nimeni». E, știu pe toată lumea acum. Aveți grijă și credeți-mă că nu e de glumit. Purtați mască, a scris Liviu Vârciu pe Instagram.

Citeşte şi: Filmările pentru „Te cunosc de undeva”, suspendate. Mai multe vedete ale emisiunii, confirmate cu COVID. Focar de infecţie la ANTENA 1

Andrei Ştefănescu o face PRAF pe Olivia Steer, după ce l-a acuzat că minte şi nu are coronavirus

Olivia Steer l-a acuzat pe Andrei Ștefănescu de faptul că joacă un rol și că nu este infectat cu noul coronavirus. Replica acestuia nu s-a lăsat așteptată, declarându-se dezamăgit de spusele ei.

„Nu am făcut rău nimănui. Nu am omorât pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc să fiu în spital, nu mi-am dorit să fiu pozitiv, nu mi-am dorit să fiu criticat, nu mi-am dorit să promovez COVID-ul. Absolut deloc! Pur și simplu, am povestit întâmplarea mea. Sunt extrem de dezamăgit!

Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit.

Efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu. Eu am dormit cu băiețelul meu în pat fiind bolnav, pentru că nu am știut, că așa este nenorcita asta de boală, asimptomatică la mine. Cum să acuzi un om de așa ceva? Cât de câine să fii și cât să fii de rău, încât să acuzi un om că și-a pupat copilul la plecare?”, a spus Andrei Ștefănescu.