Liviu Vârciu tună și fulgeră după ce și-a găsit mașina lovită în parcare: „Vin după tine! Ce mi-ai făcut la mașină, asta îți fac și eu ție!”

Liviu Vârciu a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale după ce și-a găsit mașina lovită în parcare. Vinovatul a plecat de la locul accidentului, fără să-i lase prezentatorului un număr de telefon.

27 feb. 2024, 10:49
Liviu Vârciu tună și fulgeră după ce și-a găsit mașina lovită în parcare: „Vin după tine! Ce mi-ai făcut la mașină, asta îți fac și eu ție!”
Mesajul transmis de Liviu Vârciu după ce și-a găsit mașina lovită în parcare

Liviu Vârciu, mai supărat ca niciodată. Prezentatorul are o pasiune foarte mare pentru mașini, pe care a recunoscut-o deja, ba chiar a mărturisit că are probleme cu vecinii, din cauza locurilor de parcare.

Citește și: Motivul pentru care Liviu Vârciu se ceartă cu vecinii: „Oameni frustrați, care au probleme în general”

Actorul și-a găsit mașina lovită destul de rău, astfel că a trecut direct la amenințări pentru cel care i-a lăsat niciun număr de telefon în geam.

„Vin după tine! Dragule, nu m-ai căutat aseară! Lasă, că te caut eu astăzi! Și știi ce te mai rog? Să cauți și permisul, că trebuie să te duci să-l depui. Bine? Mamă, ce-ți fac eu ție! Ce mi-ai făcut la mașină, asta îți fac și eu ție!”, a spus Liviu Vârciu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Liviu Varciu (@liviu_varciu)

Acesta nu a fost căutat de cel care a făcut paguba, dar zona este înconjurată de camere așa că a transmis că va fi găsit.

Citește și: Pactul care i-a salvat căsnicia lui Liviu Vârciu cu Anda Călin: „Dorm și în garaj, dorm și în mașină. Orice pentru liniștea și dragostea doamnei”

Liviu Vârciu, pasionat de mașini

Prezentatorul nu are limite atunci când vine vorba de mașini și a mărturisit de câteva ori că apar conflicte cu vecinii, legate de acest aspect. El a căutat chiar și un spațiu pentru închiriat, unde să le poată parca pe toate.

„Am 20 de mașini, în jur de 20 de mașini (…) În fața casei mele, am patru mașini și în parcare, unde este un supermarket, am două mașini. Și acum ca să îi anunț pe colegii mei, pe vecinii mei frustrați sau oameni care au probleme, în general, cu câte mașini are Vârciu(…)

De săptămâna viitoare e cu plata parcarea aia cu mașinile. Să văd unde vă mai îmbulziți. Să văd unde vă mai îmbulziți acolo. Eu am vorbit cu proprietarul și am zis că vreau să închiriez. Nu vrea să vândă locul, că îl luam, l-am închiriat”, a mărturisit Liviu Vârciu.