Localul lui Dragoș Pătraru, criticat de clienții nemulțumiți: „Micii nu sunt deloc buni. Se simt ca niște mici vegetarieni care au fost cumpărați din supermarket”

Dragoș Pătraru și-a deschis o cafenea în Ploiești, orașul său natal, după ce a încheiat colaborarea cu Prima TV. Localul a fost criticat de o parte din clienți, din cauza serviciilor oferite.

15 aug. 2023, 14:54
Localul lui Dragoș Pătraru, criticat de clienții nemulțumiți: „Micii nu sunt deloc buni. Se simt ca niște mici vegetarieni care au fost cumpărați din supermarket”
Cafeneaua lui Dragoș Pătraru, desființată de clienții nemulțumiți

Dragoș Pătraru este unul dintre cei mai îndrăgiți jurnaliști de la noi. Emisiunea sa, Starea Nației, s-a bucurat de un succes uriaș în perioada în care a fost difuzată la TV. În urmă cu numai câteva luni, jurnalistul a încheiat colaborarea cu Prima TV, unde emisiunea sa a fost difuzată în ultimii cinci ani.

Citește și: Dragoş Pătraru dezvăluie cum a slăbit 30 de kilograme şi care sunt cele mai nocive alimente: „Astea sunt dezastru pentru sănătate”

A decis să încheie colaboararea pentur că postul TV nu-l plătea lunar, așa cum era precăzut în contract. Acum, emisiunea lui Dragoș Pătraru s-a mutat în mediul online.

La scurt timp, a investit într-o nouă afacere. El a deschis un local numit „Cafeneaua Nației”, în Ploiești, orașul său natal. În general, localul se bucură de recenzii pozitive, cafeneaua având un rating de 4,9 stele. Cu toate astea, există și clieni nemulțumiți de serviciile oferite în cafenea.

Cei mai deranjați dintre clienții nemulțumiți sunt cei care au copii, deoarece aceștaia nu sunt foarte bine plătiți. Timpul de așteptare este destul de mare, iar unele produse sunt slabe din punct de vedere calitativ.

Citește și: La ce alimente a renunțat complet Dragoș Pătraru. Un adevărat pericol pentru sănătate: „De trei ani, nici soția, nici fiica nu mai consumă”

„Am așteptat cu nerăbdare un local ca acesta în orașul meu. Din păcate, nu sunt cei mai prietenoși cu copiii. De mâncare nu pot spune nimic deoarece am comandat și incidentul m-a făcut să părăsesc localul. Am mers în zeci de localuri în acest an și 8 luni de când am copilul, dar nicăieri nu am avut parte de o atitudine atât de neprietenoasă. Sugestia mea este de a informa clienții că localul nu-și dorește prezența copiilor.” 

„Trebuie să sun să aflu dacă ceva din meniu e vegan sau nu. Ar trebui să-și revizuiască practicile de PR, mai ales în privat.” 

„Am așteptat 15 minute și nu mai avea mâncarea pe care o doream. Nimeni 15 minute nu ne-a băgat în seamă” 

„Nu este la îndemână pentru copii. Serviciu foarte prost, supărat dacă nu comandați totul în aceeași ordine. Dezamăgire” 

„Micii nu sunt deloc buni. Se simt ca niște mici vegetarieni care au fost cumpărați din supermarket. Mă așteptam să fie ceva făcut de voi în restaurant. Piureul de linte iarăși a fost ceva fad așa. Dau 2 stele în loc de una pentru cafea și tortul de morcovi care au fost destul de bune.”, sunt câteva dintre comentariile negative ale clienților care au ajuns la cafeneaua lui Dragoș Pătraru.