Locatarii dintr-un bloc, ameninţaţi cu Poliţia dacă nu încetează să mai facă duş între orele 23 şi 24: „Folosirea dușului la intensitate maximă, însoțită de trântirea flaconului cu gel tulbură odihna vecinilor”

Un afiş cel puţin dubios a apărut în scara unui bloc din România. Nu e clar, însă, dacă s-a vrut a fi o glumă sau autorul lui este convins de cele pe care le-a scris acolo.

21 oct. 2022, 22:56
Locatarii dintr-un bloc, ameninţaţi cu Poliţia dacă nu încetează să mai facă duş între orele 23 şi 24: „Folosirea dușului la intensitate maximă, însoțită de trântirea flaconului cu gel tulbură odihna vecinilor”

Imaginea reprezentând afişul buclucaş s-a viralizat rapid. Locatarul se adresează vecinilor pe care îi roagă să… nu mai facă duş între orele 23 şi 24, invocând tulburarea liniștii locatarilor. Nu este, însă, clar motivul pentru care respectivul locatar îşi doreşte linilte doar între orele 23-24 în condiţiile în care legea prevede păstrarea liniştii între orele 22 şi 8.

Locatari ameninţaţi cu Poliţia dacă nu încetează să mai facă duş între orele 23 şi 24: „Tulbură odihna vecinilor”

În atenția locatarilor care fac duș, noapte de noapte, între 23 și 24! Vă reamintim că trăim într-un imobil comun și avem obligația de a ne respecta reciproc. Folosirea dușului și a robinetelor la intensitate maximă, însoțită de trântirea săpunului sau a flacoanelor de șampon în cadă, produce un zgomot insuportabil care se propagă cu ușurință prin intermediul conductelor de scurgere, tulburând odihna vecinilor.

Citeste si Răspopitul Pomohaci, acuzat de BOR că oficiază slujbe fără să aibă dreptul şi denunţat pentru „port ilegal de uniformă” : „A continuat să mimeze preoţia şi face slujbe în garajul casei personale”

Potrivit legii, „tulburarea liniștii locatarilor între 22.00 și 8.00, de către o persoană, prin producerea de zgomote, larmă, sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori intrument muzical de intensitate mare. 

Dincolo de paragrafe din lege, bunul simț ne obligă la un comportament decent și respectarea celor din jur. Libertatea fiecăruia se termină acolo unde începe libertatea celorlalți. În cazul în care bunul simț nu funcționează, vom fi nevoiți să solicităm organele prevăzute de lege pentru constatarea și sancționarea unor astfel de comportamente”, se arată pe afișul intrat în posesia cancan.ro

Citeste si Scene șocante la proba teoretică a examenului auto. Analfabet, care nu știa să citească cuvinte simple, a luat permisul dând bani și cu ajutorul unui „sufleor” VIDEO