Locatarii unui bloc din Sectorul 2 s-au trezit că le curge apa prin tavan, după reabilitare VIDEO

Ploile din Capitală din ultimele zile provoacă daune chiar şi în blocuri. Este şi cazul locatarilor unei clădiri din Sectorul 2 care s-au trezit că apa le curge prin tavan. Oamenii dau vina pe firma de reabilitare termică a blocului, care ar fi lăsat treaba neterminată.

RomaniaTV.net
01 oct. 2013, 12:19
Locatarii unui bloc din Sectorul 2 s-au trezit că le curge apa prin tavan, după reabilitare VIDEO

Locatarii unui bloc din Sectorul 2 s-au trezit că apa le curge prin tavan. Locatarii spun că firma de construcţii a abandonat lucrarea înainte de a fi terminată, şi că sesizările lor au rămas nerezolvate.

„La primele ploi acum două săptămâni i-am sesizat, i-am chemat, i-am invitat. Au venit, au văzut şi n-au luat niciun fel de măsuri”, a declarat administratorul blocului, Alexandrescu Valentin.

Oamenii sunt nevoiţi să ţină găleţi pe podea ca să nu li se ude lucrurile. Apa s-a infiltrat în bloc şi a afectat chiar şi apartamente de la etajele inferioare.

Cazul nu este unul singular. Firma care s-a ocupat de reabilitarea blocului are mai multe lucrări abandonate din lipsă de bani. Reprezentanţii Primăriei Sectorului 2 spun că firma va fi obligată să plătească toate reparaţiile şi să despăgubească proprietarii.

Contactaţi de România TV, reprezentanţii firmei de construcţii au refuzat să facă declaraţii.