Locuința lui Salman Khan a fost ținta unui atac armat. În ce stare se află starul de la Bollywood

Imobilul în care locuiește Salman Khan a fost ținta unui atac armat pornit de o bandă criminală ce aparține de o sectă religioasă.

16 apr. 2024, 22:52
Locuința lui Salman Khan a fost ținta unui atac armat. În ce stare se află starul de la Bollywood
Atac armat la locuința lui Salman Khan

Doi bărbați aflați pe o motocicletă au tras cinci focuri de armă în locuința pe care actorul de la Bollywood o deține în cartierul Bandra din Mumbai, potrivit BBC. În urma atacului, cei doi indivizi s-au făcut nevăzuți.

Citește și: Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai: „Mă simt ca acasă aici, vin foarte des”. Și Salman Khan deține o locuință în zonă

Vicky Gupta, în vârstă de 24 de ani, și Sagar Kumar Palak, de 21 de ani, au fost arestați luni seara, lângă un templu din districtul Kutch din Gujarat, la o zi după atac.

Conform poliției, cei doi au recunoscut că au fost implicați în incidentul respectiv. Aceștia fac parte dintr-o bandă criminală, care aparține unei secte religioase.

Salamn Khan a reușit să supere faimoasa bandă Bishnoi după ce, în urmă cu 20 de ani, a ucis două antilope, a precizat poliția indiană.

Citește și: Iulia Vântur, contre dure în direct cu Teo Trandafir. Întrebările scandaloase care au scos-o din minţi pe iubita lui Salman Khan: „Poate eu am ales pe altcineva!”

Secta religioasă de care aparține banda criminală consideră că antilopele sunt sacre.

Salman Khan, care se afla în locuința sa în timpul atacului, a scăpat nevătămat. În casă se mai aflau și câteva rude ale actorului. Nici acestea nu au avut de suferit din cauza incidentului.