Locuinţă mistuită de flăcări înainte de Sărbători. O familie a rămas pe drumuri

O familie din Capitală a rămas pe drumuri după ce apartamentul în care locuia a fost distrus în urma unui incendiu. O minune a făcut totuşi ca nimeni să nu fie acasă când a luat foc.

RomaniaTV.net
17 apr. 2014, 10:47
Locuinţă mistuită de flăcări înainte de Sărbători. O familie a rămas pe drumuri

Incendiul a izbucnit la parterul unui imobil din Sectorul 2. Vecinii de la primul etaj au fost cei care au sunat la 112 după ce au văzut fum. „Pur si simplu ne iesea fum din podea si ne-am speriat, va dati seama, ca avem butelie si sa nu ne explodeze si noua locuinta. Am spart usa si a iesit pur si simplu fum gros. Ne-am speriat, am iesit afara”, povesteşte un vecin.

Potrivit România TV, niciunul dintre proprietari nu era acasă. Ei au fost anunţaţi de vecini că incendiul le-a distrus casa. Intervenţia pompierilor a fost una destul de dificilă deoarece exista riscul ca flăcările să se extindă şi la alte apartamente. „La ajungerea pompierilor, incendiul se manifesta intr-o camera aflata la parterul unui imobil 2+1, cu flacara deschisa pe o suprafata de aproximativ 30 m patrati”, a declarat Mitru Victor Cristian, pompier.

Apartamentul a fost distrus în totalitate, iar familia este nevoită să îşi caute adăpost la rude sau cunoştinţe.