Locul de pe Pământ de unde nimeni nu SCAPĂ CU VIAŢĂ

Insula Ilha de Queimada Grande, situată pe coasta statului brazilian Sao Paulo, este renumită pentru poveştile ei înfricoşătoare care spun că toţi care s-au aventurat pe insulă nu s-au mai întors vii din acel loc.

RomaniaTV.net
21 sept. 2015, 13:33
Locul de pe Pământ de unde nimeni nu SCAPĂ CU VIAŢĂ

Insula Ilha de Queimada Grande este singurul loc de pe Pământ unde se află cei mai veninoşi şerpi. Aflată pe coasta statului Sao Paulo, această insulă este renumită pentru faptul că găzduieşte o anumită specie exotică de şerpi, care este una dintre cele mai veninoase specii de pe pământ şi care există doar pe această insulă – Bothrops insularis, scrie incomemagazine.ro.

Un pescar a fost găsit la câţiva kilometri de această insulă mort în barca ce era plină cu sângele lui. Paznicul farului de pe insulă, precum şi familia lui, au fost ucişi într-o invazie nocturnă a şerpilor în propria lor casa.

Citeşte şi A fost nevoie de 17 POMPIERI pentru a îndepărta CREATURA MORTALĂ. Are OPT METRI lungime VIDEO

Pe insula de 430.000 de mp sunt, în medie, 5 şerpi veninoşi pe metru pătrat. Un lucru este clar: de acolo nu poţi scăpa viu, astfel încât autorităţile din Sao Paulo au decis să interzică total accesul turiştilor pe acest teritoriu.