Locul din România care te scapă de stres. Este considerat un adevărat miracol

Locul din România care te scapă de stres se află pe Platoul Munţilor Bucegi, în Vârful Omu. Unii spun că în această zonă Cerul și Pământul se leagă, formându-se un „centru al Pământului”. Alte minunăţii care se văd sunt curcubeele în plin soare, luminile aparte sau chiar „Piramida Energetică” de lângă Sfinx.

09 iul. 2022, 14:49
Locul din România care te scapă de stres. Este considerat un adevărat miracol
Locul din România care te scapă de stres

Locul din România care te scapă de stres. Una dintre zonele care dezvoltă un interes aparte este „Gura de Rai”. Se spune că odată aflat aici, oboseala dispare ca prin minune, iar organismul uman este pătruns de energii pozitive. Iubitorii de trasee montane afirmă că acest loc s-ar afla pe Piciorul Muntelui Doamnele, pe drumul care face legătura între Peștera și Doamnele.

Alții afirmă însă că „Gura de Rai” s-ar afla pe ruta Cabana Omu – Peștera, pe creasta Doamnelor. Vârfurile Omu, Caraiman și Bătrâna formează un triunghi, însă acest loc ar putea fi găsit cu mai mare greutate de un începător al traseelor montane.

Citeşte şi: Locurile din România care îţi taie răsuflarea. Unde găseşti cele mai frumoase sate din ţara noastră FOTO

Locul din România care te scapă de stres

Această zonă a reușit să trezească interesul chiar și al specialiștilor, însă înainte de anul 2000, aceste cercetări au fost oprite brusc. În urmă cu câțiva ani, în cadrul Institutului Terra a fost ridicată problema zonelor geopatogene, a celor care prezintă anomalii magnetice.

Anomaliile geomagnetice cunoscute de specialiştii din domeniu apar în rupturile de falii, în reflexii ale scoarţei terestre sau în alte asemenea fenomene geologice care se înregistrează într-o forma atipică pe diagrame.

Aici e vorba însă despre ceva necunoscut, un profil al diagramelor pe care nici profesorul Stănică, unul dintre cei mai buni geofizicieni de la noi, nu a ştiut să-l interpreteze. În acel moment am făcut legătura cu alt gen de anomalii atipice, pe care le cercetam de mai mult timp şi care se manifestă printr-o emisie de radiaţii patogene, încă rămase cu o origine necunoscută”, a spus Vasile Rudan, pentru Adevarul.ro.