Locul din România unde îți poți cumpăra o casă cu doar 3.000 de euro! Terenul de care dispune este de 1.550 de metri

Dacă te bate gândul să te retragi către o zonă mai liniștită sau să investești într-o casă de vacanță, ei bine, trebuie să știi că pe piață există mai multe oferte de nerefuzat. Acesta este cazul unei căsuțe, care dispune de un teren de 1.550 de metri pătrați și costă doar 3.000 de euro.

08 mart. 2023, 09:01

Românii sunt din ce în ce mai tentați să își achiziționeze o căsuță la țară. Fie că vorbim de o casă de vacanță, fie că vorbim de un loc unde să te poți retrage, casele sunt din ce în ce mai căutate. Dacă ai răbdarea necesară poți găsi pe site-urile de anunțuri mici comori. Acesta este și cazul unei case de 80 de metri pătrați, înconjurată de un teren de 1.550 de metri, al cărei preț o să te uimească!

Citește și: Crește numărul locuințelor ridicate la periferia marilor orașe. Cât costă o casă cu patru camere, curte şi grădină

În județul Călărași, comuna Radovanu, un proprietar și-a scos casa la vânzare, iar anunțul a surprins pe toată lumea. Șocul a venit din prețul super accesibil pe care acesta îl cere. Deși casa are o suprafață utilă de doar 80 de metri pătrați, terenul are o suprafață măricică, iar proprietarul cere doar 3.000 de euro.

De ce merită să investești într-o casă la țară

Casa a fost construită în anul 1936 și dispune de două camere, iar amprenta la sol este de 95 de metri pătrați. Aceasta este scoasă la licitație publică pe un site de anunțuri din România. Anunțul proprietarului, însoțit de numeroase fotografii, a atras atenția doritorilor, care a făcut deja mai multe vizualizări.

„Se vinde în licitație publică! Casă de vânzare cota de 1/2 situată în Comună Radoveanu, Județul Călărași. Construcție: Construcție-C1 cu regim de înălţime P cu suprafaţa construită la sol de 95mp. Anexă-C2 cu regim de înălțime P cu suprafață construită la sol de 44mp. Construcțiile sunt din paiantă. Finisajele sunt considerate inferioare. Terenul are suprafață de 1550mp, deschidere la drum neasfaltat-Str Cireșului de 18.11ml.”, este anunțul postat de proprietar, pe internet.

Astfel de oferte de nerefuzat se găsesc și în alte județe ale României, așadar trebuie să fii cu ochii-n patru pentru a avea șansa să pui mâna pe o astfel de comoară. Totuși trebuie să ții cont, că de cele mai mai multe ori, atunci când achiziționezi o casă „bătrânească” aceasta are nevoie de modificări suplimentare, ceea ce înseamnă că vei fi nevoit să faci o investiție în plus. Așadar, trebuie să iei asta în calcul încă de la început, pentru a putea să îți calculezi bugetul cât mai bine.

Citește și: Un spaniol, obligat să plătească peste 200.000 de euro fostei sale soţii pentru că s-a ocupat „de casă și de familie”