Locuri BÂNTUITE din România. Poveşti ÎNFIORĂTOARE cu spirite, diavoli şi forţe oculte VIDEO

Când unii semeni de ai noştri pretind că au trăit întâmplări ce sfidează raţiunea, ceilalaţi se împart în două tabere... cei care cred că fenomenele paranormale există numai în imaginaţia naratorilor şi alţii care sunt convinşi de realitatea lor, informează România TV. Indiferent dacă ele sunt ficţiuni sau nu, spun ceva important despre lumea în care trăim.

RomaniaTV.net
28 iun. 2015, 15:32
Locuri BÂNTUITE din România. Poveşti ÎNFIORĂTOARE cu spirite, diavoli şi forţe oculte VIDEO

Romania, ca orice alta tara din lume, isi are si ea povestile ei legate de demoni, strigoi, fantome razbunatoare si alte aratari care populeaza castelele si cetatile in ruina, casele parasite, locurile pustii. Desigur, uneori se pot gasi explicatii logice pentru unele cazuri de bantuire, dar atunci cand stiinta nu mai poate oferi explicatii, intervine paranormalul pentru a-l ajuta pe om sa inteleaga unele lucruri, care, la prima vedere, par a fi fara inteles.

Nu putine sunt zonele Romaniei unde se spune ca paranormalul invinge realitatea, facand sa rodeasca, inca din vremuri imemoriale, legende, mistere si povesti incredibile.

Citeşte şi Adepţii paranormalului sunt convinşi: Aici se află adevăratele porţi spre Infern! VIDEO

Pe Strada Gabroveni un fost bordel a devenit hotel, iar acum a fost lăsat în paragină, însă nu se ştie dacă abandonarea edificiului are legătură cu legenda potrivit căreia acesta ar fi bântuit de spiritele a trei femei ucise acolo. O poveste cu spirite care nu şi-au găsit pacea este legată şi de strada Franceza, acolo unde, spun oamenii, a existat un orfelinat unde mai bine de 200 de copii si-ar fi gasit sfarsitul dupa ce au fost tinuti fara mancare si apa. Legendele spun că strigătele disperate ale copiilor şi vaietele lor se aud şi acum când treci, la ceas de seară, pe lângă clădirea în care a sălăşluit orfelinatul groazei.

Citeşte şi „Când e lună plină, pe pereţi apare semnul fiarei!” Cum a ajuns o vilă din Bucuresti să fie CASA DIAVOLULUI

Hotelul Cismigiu, de pe Bulevardul Elisabeta, a fost ani de zile în paragină, după ce a fost dezafectat ca şi cămin al Facultăţii de Teatru. Legendele spun ca Hotelul Cişmigiu, acum renovat şi redat circuitului turistic, a fost scena unei tragedii: o tanara studenta a cazut in casa liftului dezafectat si nu a venit nimeni sa o salveze timp de trei ore. Oamenii spun ca spiritul ei a ramas mult timp bantuind pe coridoarele clădirii, iar cei care au fost în hotel în momentul producerii tragediei se înfioară.

Citeşte şi Locuri bântuite din Bucureşti. Casa lui Mircea Eliade este bântuită de fantoma unei prostituate ucise FOTO

Şi de Casa Poporului sunt legate multe legende legate de fantome, dar şi de alte locuri din România, cum ar fi dealul Lungani, din judeţul Iaşi, cunoscut in zona pentru aparitiile misterioase care ii intampina pe calatori, drumul national 7, un loc in apropiere de Gaesti, unde se zice ca spiritul unei mirese care a murit chiar in ziua nuntii bantuie inca locul si face in continuare victime in cautarea mirelui de langa care a fost smulsa cu brutalitate de ghearele mortii.

Oamenii spun că acolo apare DIAVOLUL. Mărturii halucinante despre un loc bântuit din România

Padurea Hoia-Baciu, situata la cativa kilometri de Cluj, a inceput sa fie considerata de la o vreme un fel de triunghi romanesc al bermudelor, iar padurea Radovan din Dolj ar fi si ea bantuita de o mireasa care isi cauta mirele si care provoaca, spun legendele, o serie de accidente inexplicabile.

Mărturii cutremurătoare despre locurile blestemate din România, în clipul de mai jos, realizat de reporterii România TV: