Locuri de muncă în Germania. Cazare inclusă şi alocaţie pentru copil sau student

O firmă de recrutare a forței anunță mai multe locuri de muncă în Germania. Printre altele, firma este în căutare de electricieni (de șantier sau industriali), instalatori, mecanici auto și înlocuit anvelope, stivuitoriști, mecanici utilaje, muncitori necalificați, programatori și operatori CNC, tâmplari, dulgheri sau șoferi pe TIR.

03 dec. 2015, 08:31
Locuri de muncă în Germania. Cazare inclusă şi alocaţie pentru copil sau student

„Toți angajații primesc un contract german de muncă cu toate beneficiile sociale și accesul la îngrijire medicală în Germania. Noi vă ajutăm în mod eficient, rapid și în condiții de siguranță să găsiți un loc de muncă stabil și bine plătit în Germania”, se arată în anunțul firmei de recrutare, potrivit greatnews.ro.

Citeşte şi Vodafone Shared Services face angajări. Iată posturile vacante

De exemplu, un șofer de TIR poate câștiga până la 1.800 de euro + cazarea plătită. Întreaga listă de salarii pentru aceste locuri de muncă și modalitatea de a aplica la aceste joburi găsiți LA ACEST LINK.

Firma spune că nu percepe nicio taxă sau comision. De asemenea, printre beneficii se numără și faptul că angajații care au copii sau studenți pot primi o alocație „Kindergeld” de 184 de euro pe lună.

Firma de recrutare promite că locul de muncă este stabil, iar anagajatorul este serios și verificat.