Locuri de muncă la Hornbach disponibile în toate colțurile țării. Salarii de peste 4.000 de lei net pe lună

Lanțul de magazine de bricolaj Hornbach face angajări în această perioadă, pe mai multe poziții, în mai multe orașe din țară.

20 mart. 2024, 16:27
Locuri de muncă la Hornbach disponibile în toate colțurile țării. Salarii de peste 4.000 de lei net pe lună
Se fac angajări la Hornbach

Hornbach face angajări pe diferute posturi în mai multe magazine din țară. Salariile oferite sunt uriașe. Se caută: agent servicii pentru clienți/call center, lucrător comercial, manipulant mărfuri, coordonator pentru centrul de expediere, specialist în achiziții (limba germană). Cei interesați pot aplica AICI.

Citește și: Locurile de muncă unde poți câștiga peste 4.000 de lei pe lună, fără studii superioare, în România

Locurile de muncă la Hornbach sunt disponibile în următoarele orașe:

  • Balotești
  • Brașov
  • București
  • Cluj-Napoca
  • Constanța
  • Domnești
  • Oradea
  • Popești-Leordeni
  • Sibiu
  • Timișoara

Beneficii oferite angajaților magazinului de bricolaj: 

bonus de performanță, prime de sărbători, tichete de masă, decontarea transportului, discounturi, abonament servicii medicale, zile de concediu în plus, team-building-uri, training-uri de specializare, cursuri de dezvoltare personală, susținere în reconversiii profesionale interne, birouri/scaune economice, program de lucru flexibil, cafea/ceai/snak-uri la birou.

Se oferă posibilitatea de a lucra de acasă sau în sistem hybrid și telefon și laptop de serviciu.

Salarii Hornbach

Un lucrător comercial polivalent angajat la Hornbach, cu 12 ani de experiență în domeniu, câștiga în luna martie 2024 un salariu lunar de 4.000 de lei net și tichete de masă de 570 de lei pe lună.

Unstivuitorist angajat full-time în Voluntari, cu experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în luna noiembrie a anului trecut un salariu lunar de 4.500 de lei net, un bonus de 1.000 de lei pe lună, tichete de masă de 22 de leo pe lună și un bonus de stoc de 500 de lei pe lună.

Citește și: Locul de muncă plătit cu 1.600 de euro pe care nu-l vrea nimeni din cauza programului. Antreprenorii se plâng din cauza lipsei de personal

O casieră angajată full-time în București, cu o experiență de 15 ani, câștiga în martie 2023 un salariu lunar de 3.600 de lei net.

Un lucrător comercial principal, angajat full-time în Balotești, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în august 2023 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un șef de departament angajat full-time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștoga în martie 2024 un salariu lunar net de 3.500 de lei, potrivit undelucram.ro.