Locurile de muncă unde poți câștiga peste 4.000 de lei pe lună, fără studii superioare, în România

Există în România locuri de muncă unde poți câștiga peste 4.000 de lei net pe lună, fără să ai nevoie de studii superioare.

19 mart. 2024, 16:40
Locurile de muncă unde poți câștiga peste 4.000 de lei pe lună, fără studii superioare, în România
Locuri de muncă plătite cu peset 4.000 de lei net

Locurile de muncă unde poți câștiga salarii semnificative. De exemplu, un dispecer și un vopsitor auto câștigă în medie 4.000 de lei pe lună, iar un crupier primește în același interval de timp 4.200 de lei, potrivit datelor Salario, comparatorul de salarii realizat de eJobs, cea mai mare platformă de recrutare de forță de muncă din România.

Citește și: Locul de muncă plătit cu 1.600 de euro pe care nu-l vrea nimeni din cauza programului. Antreprenorii se plâng din cauza lipsei de personal

„Angajatorii caută activ candidați pentru astfel de roluri, punându-le la dispoziție diverse posibilități de avansare în carieră, dar și traininguri de specialitate. Odată cu acumularea expertizei în domeniu și salariile cresc semnificativ”, transmite Raluca Dumitra, șefa de marketing eJobs România.

„Dispecerii se află în topul căutărilor multor angajatori. La salariile acestora se mai adaugă și diverse sporuri pentru turele de noapte sau pentru munca în zilele de weekend. Totuși, pentru a prelua un astfel de rol, candidații trebuie să dețină bune abilități de comunicare, dar și să fie la curent cu legislația în vigoare”, explică Raluca Dumitra.

Citește și: Românii, îngrijorați cu privire la plecatul în afara țării, pentru locuri de muncă. ”Nu curge miere pe străzile din Italia. Stați acasă cu oamenii voștri!”

Când vine vorba de vopsitorii auto, unii angajatori cer studii superioare de calificare absolvite cu diplomă de vopsitor auto, în timp ce alții mizează pe experiența anterioară a candidaților.

Pe eJobs există, în acest moment, aproximativ 25.000 de locuri de muncă în România. Comparatorul de salarii funcționează pe baza datelor introduse de utilizatorii săi, iar până în prezent peste 750.000 de specialiști și-au introdus veniturile.