Locuri de parcare speciale pentru UBER, Free Now şi Bolt la Aeroportul Otopeni

Asociaţia Coaliţia pentru Economia Digitală anunţă amenajarea a şase locuri de parcare pentru a le oferi posibilitatea şoferilor de transport alternativ să-i poată prelua pe clienţii din incinta Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti.

12 apr. 2021, 11:59
Locuri de parcare speciale pentru UBER, Free Now şi Bolt la Aeroportul Otopeni
Locuri de parcare speciale pentru UBER, Free Now şi Bolt la Aeroportul Otopeni

Locuri de parcare pentru UBER, Free Now şi Bolt la Aeroportul Otopeni. Este vorba despre şase locuri de parcare dedicate şoferilor de transport alternativ în incinta Artoportului Henri Coandă.

Locuri de parcare pentru UBER, Free Now şi Bolt la Aeroportul Otopeni

Citeşte şi Concurenţă pentru Uber şi Bolt. Chinezii de la Didi vor să intre pe piaţa de ride-sharing din Europa

Locurile de parcare sunt situate la etajul 1 al parcarii Sosiri Internationale din incinta Aeroportului. Spatiile de parcare vor fi utilizate exclusiv pentru preluarea comenzilor plasate de pasagerii care sosesc cu avionul.

Respectivele locuri de parcare vor fi folosite pentru ca masinile care presteaza servicii in regim de transport alternativ sa aiba posibilitatea de a prelua pasagerii din interiorul Aeroportului. Soferii parteneri vor accesa locurile in momentul in care este plasata o comanda. Spatiile vor putea fi ocupate doar pentru un timp limitat astfel incat sa le permita preluarea comenzii plasate de pasageri.
In acelasi timp, in interiorul Terminalului Sosiri Internationale (atat la etaj, cat si la parter) exista semne de informare si dirijare a pasagerilor catre locurile unde se vor putea imbarca in masinile comandate.

„Cele 6 locuri de parcare vor permite soferilor parteneri ai platformelor de transport alternativ sa preia comenzile pasagerilor ce sosesc pe Aeroportul International Henri Coanda intr-un mod organizat si accesibil. Este un pas inainte in adoptarea serviciilor de transport alternativ, mai ales in conditiile in care, pana nu demult, preluarea comenzilor de la Aeroport era o adevarata provocare atat pentru soferi dar mai ales pentru pasageri. Suntem deschisi colaborarilor si cu alte Aeroporturi din tara pentru implementarea unor solutii similare care sa permita diversificarea metodelor de mobilitate catre si din Aeroport” a declarat Catalin Codreanu, presedintele Coalitiei pentru Economia Digitala.

Citeşte şi Uber le impune atât şoferilor, cât şi clienţilor să poarte măşti pe tot parcursul cursei