Locurile în care nu trebuie să pui o oglindă niciodată. Acest lucru va atrage ghinionul în viața ta

Specialiștii Feng Shui susțin că nu este bine să puneți o oglindă în anumite camere, penrtu că astfel veți atrage ghinionul.

01 iul. 2023, 23:05
Locurile în care nu trebuie să pui o oglindă niciodată. Acest lucru va atrage ghinionul în viața ta
Unde să nu pui niciodată o oglindă

Unde să nu pui niciodată o oglindă. Feng Shui, o practică veche chineză, se bazează pe aranjarea strategică a obiectelor, pentru a crea un flux armonios de energie. Deci, Feng Shui implică analizarea mediului înconjurător și configurarea interioară, pentru îmbunătățirea fluxului de energie și promovarea armoniei în viața de zi cu zi.

Citește și: De ce este bine să ai aloe vera la tine în casă. Iată ce spun maeștrii Feng Shui despre plantele care nu trebuie să lipsească din căminul tău

În general, experții în acest domeniu nu recomandă să așezăm o oglindă vizavi de ușa de la intrare, ci mai degrabă pe un perete perpendicular pe aceasta. Explicația ar fi că toată energia bună ar fi reflectată și scoasă în afară. Mulți oameni doresc oglinzi în holul lor,dar trebuie să se asigure că este amplasată pe un perete perpendicular care să reflecte lumina din jur. Același lucru se aplică și în cazul ferestrelor.

Fără oglindă în dormitor!

„Oglinzile din dormitor nu ar trebui să reflecte niciodată un pat din două motive; ele invită energia unei a treia (și a patra!) persoane în relație și, de asemenea, drenează energia celui care doarme. Poziționați orice oglinzi astfel încât să fie înclinate departe de pat sau prea înalte, pentru ca ocupanții să se vadă pe ei înșiși în timp ce stau sau se întind în pat”, 

spune Suzanne Roynon, specialist Feng Shui.

Citește și: Feng Shui 2023. Top 5 obiecte care aduc ghinion în casă. Scapă de ele cât mai repede cu putinţă!

O baie amplasată vizavi de ușa de la intrare înseamnă că este primul lucru pe care îl observați, aceasta fiind o caracteristică feng shui care ar trebui evitată, pentru că afectează negativ sănătatea. Problema poate fi rezolvată cu o oglindă. Oglinzile poziționate pe partea exterioară a ușilor de la baie vor împiedica energia bună să se strecoare în cameră.