Suma impresionantă pe care Culiță Sterp le-a oferit-o colindătorilor: „Îi împărțiți voi”

Culiță Sterp a fost foarte darnic în ziua de Crăciun. Artistul nu s-a gândit prea mult când le-a dat bani colindătorilor.

27 dec. 2022, 23:30
Suma impresionantă pe care Culiță Sterp le-a oferit-o colindătorilor: „Îi împărțiți voi”
Câți bani le-a dat Culiță Sterp colindătorilor

Culiță Sterp a fost generos și de Crăciun. Colindătorii care l-au vizitat pe artist au primit o sumă frumușică din partea acestuia. Aceștia au rămas uimiți, când manelistul, alături de mama Geta și fiul său Milan, le-a oferit un teanc de bani.

Culiță este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din industria muzicală de la noi. Are o carieră de succes și o familie foarte frumoasă, lucru cu care se mândrește oricând are ocazia. Sărbătorile le-a petrecut în sânul familiei și s-a pregătit temeinic pentru primirea colindătorilor. Acesta nu s-a uitat nicio secundă la bani.

Citește și: Cum a petrecut Vlăduța Lupău primul Crăciun al micuțului Iair. Ce a avut de spus Culiță Sterp

Câți bani le-a dat Culiță Sterp colindătorilor

Culiță Sterp a făcut un gest impresionant în prima zi de Crăciun. Colindătorilor nu le-a venit să creadă când acesta a scos din buzunar suma de 1.000 de lei.

Internauții au fost uluiți de atitudinea manelistului. Fanii l-au felicitat și i-au trimis cele mai frumoase gânduri.

„Bravo! Să trăiți, să fiți sănătoși! Uite aici 10 milioane. Îi împărțiți voi”, le-a spus Culiță colindătorilor.

@culita_sterp_official“Te rog Doamne să ne ierți, că nu ne-ai făcut perfecti” Craciun Fericit tuturor 😘♬ sunet original – Culiţa Sterp

Citește și: Liviu Guţă se lansează în cinematografie: „E o comedie nenorocire! Vreau să ies în evidență mai mult decât cu muzica”,,Crăciun fericit! Culiță, ești un exemplu pentru multe vedete. Numai bine și, încă odată, Crăciun fericit și numai bine iți doresc! Mi-aș dori să te cunosc.”, ,,Asta înseamnă fericire. Să fii bun în continuare.”, ,,Culiță, ești o persoană cu suflet mare. De fapt, toată familia ta.”, ,,Dumnezeu să vă binecuvânteze, sa vă dea sănătate și să vă dea înzecit, că ai grijă și de omul sărac. Vă respect pe dumnevoastră și familia🥰🥰🥰🥰”,  ,,Foarte frumos! Felicitări, Culiță! Sărbători binecuvantate alături de cei dragi ai tăi!!🥰🥰”,  ,,Mulțumim lui Dumnezeu că am trecut bine Craciunul. Rău e să nu ai pe nimeni să îți deschidă poarta de o sărbătoare”, 

au fost o parte dintre comentariile primite de artist.