Logodnica lui Culiță Sterp se lansează în afaceri. Cum i-a venit ideea. Are legătură cu băiețelul său

Daniela Iliescu pare să zâmbească din nou, după ce în ultimele zile a trecut prin fel și fel de stări. Logodnica lui Culiță Sterp se lansează în afaceri și speră să dea lovitura.

24 nov. 2022, 16:05
Logodnica lui Culiță Sterp se lansează în afaceri. Cum i-a venit ideea. Are legătură cu băiețelul său

Daniela Iliescu pare să zâmbească din nou, după ce în ultimele zile a trecut prin fel și fel de stări. Accidentul produs de logodnicul său, Culiță Sterp, i-au smult zâmbetul de pe buze, însă acum pare că soarele a ieșit din nou pe strada ei.

Daniela Iliescu se lansează în afaceri

Aceasta se pregătește să-și lanseze o afacere cu haine pentru copii, iar cum își ține la curent urmăritorii cu toate schimbările din viața ei, a decis să le transmită și această veste.

„Mă trec toate stările. Astăzi vreau să vă povestesc ceva la care și voi ați luat parte și ați contribuit la toate ideile mele fără să știți, bineînțeles. Este tot legat de viața de mamă, pentru că a venit pentru mine cu super multe lucruri frumoase, dar și cu provocări pentru că totul a fost nou. Încerc zi de zi să îi ofer lui Milan o creștere cât mai frumoasă, o educație cât mai bună. Vreau să vă spun că, deși nu este vorba despre un copil, am un «bebeluș» așa de mic la care lucrez de mai bine de un an jumătate”, a transmis Daniela Iliescu, pe contul său de Instagram.

Logodnica lui Culiță Sterp a explicat și cum i-a venit această idee. Aceasta le-a povestit internauților că atunci când a fost însărcinată cu Milan, a observat că este o problemă și asta pentru că există mai multe hăinuțe pentru fetițe decât pentru băieței.

Citește și: Gestul pentru care Adrian Enache i-a rămas dator vândut lui Pepe: „Pentru mine, Pepe este rege. I-aş face o statuie”. Legătura neştiută dintre cei doi artişti

„De multe ori mergeam în magazine și erau extrem de multe haine pentru fetițe, pentru băieți mai puține sau m-am mai lovit de faptul că hainele de copii sunt super colorate, cu foarte multe desene animate. Eu sunt de părere că hainele ar trebui să fie mai simple pentru copii, din materiale cât mai calitative.Acum, în Noiembrie, o să lansăm un brand cu haine pentru copii, haine unisex, în culori cât mai neutre pe care le pot purta și fetițele, și băieții și de asta sunt cea mai entuziasmată”, a mai spus Daniela Iliescu.

Logodnica lui Culiță Sterp i-a fost alături acestuia în momentele grele

Culiță Sterp a provocat un accident rutier grav săptămâna trecută. Acesta a fost prins drogat și beat la volan. După ce a fost reținut pentru 24 de ore, acesta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 zile. În toată această perioadă, Danela Iliescu i-a fost alături și l-a susținut necondiționat. Mai mult, aceasta a și declarat pe rețelele de socializare că logodnicul ei a greșit și că este conștient de ceea ce a făcut, dar i-a asigurat pe urmăritori și ca manelistul a învățat din această greșeală.

Citește și: Ce dietă are Anca Serea. Vedeta nu gătește zilnic pentru cei șase copii: „Mai mergem și la fast-food. Nu sunt o mamă ca la carte”