Logodnicul Adrianei Bahmuţeanu a trăit o tragedie imensă. Fosta soție a murit după ce a născut!

George Steven, pe numele real George Restivan, s-a logodit, recent cu Adriana Bahmuţeanu, iar acum a vorbit despre un moment teribil din viața sa.

05 aug. 2022, 18:20
Logodnicul Adrianei Bahmuţeanu a trăit o tragedie imensă. Fosta soție a murit după ce a născut!
Fosta soție a logodnicului Adrianei Bahmuţeanu a murit după ce a născut

Logodnicul Adrianei Bahmuţeanu a trăit o tragedie imensă. George Restivan este în culmea fericirii după ce s-a logodit cu Adriana Bahmuţeanu, dar bărbatul a trăit, cu ani în urmă, o tragedie fără margini! Logodnicul jurnalistei și-a deschis sufletul în fața publicului, vorbind despre fosta lui parteneră, respectiv mama băiețelului său, care s-a stins din viață la trei luni de la nașterea fiului lor, în cadrul emisiunii „Online Story”, difuzată pe pagina de Facebook WOWbiz.

Cine este naşul de cununie al Adrianei Bahmuţeanu. Este un afacerist american, născut în Drumul Taberei şi care locuieşte în casa cumpărată de la Will Smith

„Trebuia să iau o decizie, eram nehotărât și o cunoscusem pe mama băiatului meu, ea la prima ei căsătorie a locuit în California, deşi era născută în New York și a trăit în Florida. Mama mi-a spus: „Uite, o cunosc pe doamna Carmen!” și mi-a zis „Dă-i un telefon, să vorbiți!”, atunci mi-a zis doamna Carmen (n.r. – Carmen Harra) că o să mă mut în California, o să am un băiețel, dar mi-a zis că mama băiețelului o să meargă sus la îngeri. Așa s-a și întâmplat. O chema Bernis, de nație portoricană. A avut preeclampsia, care la femeile însărcinate, pe la şapte luni, crește tensiunea. A născut prematur, pe la şapte luni și jumătate”, a declarat George Restivan.

Adriana Bahmuţeanu a făcut primele declaraţii despre copil imediat după cununia religioasă: „Îl creştem alături de băieţii noştri”

George Restivan și Adriana Bahmuțeanu s-au cunoscut în luna iunie a acestui an prin intermediul lui Carmen Harra, care în urmă cu 14 ani i-a făcut o previziune sumbră bărbatului, aceea că mama băiatului său se va stinge din viață, lucru care s-a și întâmplat.

„Am cunoscut-o prin intermediul doamnei Carmen. Mă uitam la un live al Adrianei, era cu doamna Carmen, vorbea de faptul că trebuie să ajungă un pachețel pentru câștigătorii unei emisiuni în România. De ce tocmai Adriana? A menționat că e femeie singură și am zis că e momentul să văd, să o cunosc și atunci am zis că să mă întâlnesc cu ea și am vorbit cu doamna Carmen din nou”, a mai spus George Restivan.

Carmen Harra, după logodna Adrianei Bahmuţeanu cu iubitul din America: „O poveste foarte frumoasă de iubire”

„A insistat asistentul doamnei Carmen Harra, el a fost cel care a insistat. Până la urmă m-am dus, am stat de vorbă până la 5 dimineața”, a confirmat Adriana Bahmuţeanu.