Loial până în ultima clipă. Un câine şi-a salvat stăpânul de la moarte, cu preţul propriei vieţi

Un bărbat beat, care a încercat să se sinucidă culcându-se pe şinele de cale ferată, a fost salvat pe propriul câine. Patrupedul a fost însă lovit de tren şi a murit instantaneu.

RomaniaTV.net
12 sept. 2012, 09:21
Loial până în ultima clipă. Un câine şi-a salvat stăpânul de la moarte, cu preţul propriei vieţi

Loialitatea câinilor faţă de stăpânii lor s-a manifestat de-a lungul vremii în moduri care mai de care mai emoţionante, însă un caz petrecut în oraşul Karaganda, din Kazahstan este de-a dreptul sfâşietor. Un câine şi-a salvat stăpânul de la moarte chiar cu preţul vieţii.

Patrupedul a fost lovit de tren la câteva clipe după ce a reuşit să-l tragă de pe şinele de cale ferată pe stăpânul său care se îmbătase şi vroia să se sinucidă. „Când a văzut că vine trenul, câinele s-a repezit să-l scoată pe stăpân în afara şinelor. Mecanicii de locomotivă l-au văzut şi au folosit frâna de urgenţă„, a declarat Aida Muldaşeva, anchetator în cadrul Departamentul Local al Poliţiei Transporturi. Câinele a reuşit să-şi salveze stăpânul, dar nu a mai reuşit să se salveze pe sine, el fiind lovit de tren şi murind instantaneu.

Proprietarul câinelui, un bărbat în vârstă de 48 de ani, a declarat că vroia să se sinucidă, iar pentru a-şi duce planul la îndeplinire a băut o sticlă de vodcă şi s-a culcat pe şine. El şi-a recăpătat cunoştinţa la spital, unde a fost diagnosticat cu două coaste fracturate şi o leziune la umăr.