Lolrelai de la iUmor, înşelată de fostul iubit: „M-a trădat cu o prietenă. Era ciudat, pentru că eu plângeam pe umărul ei”

Lolrelai de la iUmor a fost înşelată de fostul iubit, chiar cu cea mai bună prietenă. Ștefania Costache a vorbit despre iubirile din viața sa şi a dat cărțile pe față. A povestit că a fost tradusă în iubire de majoritatea bărbaților cu care a stat.

28 sept. 2021, 14:57
Lolrelai de la iUmor, înşelată de fostul iubit: „M-a trădat cu o prietenă. Era ciudat, pentru că eu plângeam pe umărul ei”
Lolrelai de la iUmor, înşelată de fostul iubit

Lolrelai de la iUmor, înşelată de fostul iubit. „Acum nu mai sufăr din dragoste. Dar ca orice femeie, toate suntem proaste în dragoste, am avut și eu perioada mea lungă. Mă uitam acum la titlu: nu știu dacă e unul care nu m-a înșelat. Poate unul cu care am stat 3 luni, nu a apucat.

Cu libertatea e interpretabilă. Eu nu cred că atunci când intru într-o relație, omul acela nu mai e liber, că doar nu am niciun drept asupra lui.

Am trecut printr-o fază de gelozie groaznică, între 20-25 ani, iar acum am trecut în extrema ailaltă, când fiecare poate face ce vrea, chiar dacă e într-o relație. Acum am găsit un echilibru, dar nu sunt cu nimeni”.

Citeşte şi: Lolrelai de la iUmor, drogată și abuzată de stomatolog. Ştefania Costache a povestit tot: „M-a dus la el acasă”

Lolrelai de la iUmor, înşelată de fostul iubit

Unul dintre foștii săi iubiți a înșelat-o chiar cu una dintre prietenele ei, pe umărul căreia de altfel se și plângea de comportamentul acestuia.

Am avut relații lungi de 5 ani, 3 ani, 4 ani, în acestea clar am fost înșelat. Nu s-a terminat că i-am prins doar o dată. Dar atunci, v-am spus, eram în acea fază cu relațiile deschise. Ei au mers până la cap cu actul acesta de trădare.

Cel cu care am stat 5 ani m-a înșelat cu o prietenă de-a mea. Era ciudat pentru că eu simțeam că se întâmplă ceva cu el și ea era persoana pe umărul căreia plângeam.[ Am acceptat-o de nenumărate ori.

În ultimul an de relație, eu nemaifiind atât de atrasă sexual de el, mi se părea normal să-și ia aceste nevoi din alte părți. Am considerat că are dreptul de a-și satisface aceste nevoi carnale. Eu de iubit îl iubeam, dar dispăruse atracția”, a declarat Lolrelai la Antena Stars.

Fosta concurentă de la iUmor a spus că acum este într-o relație cu un băiat cu 13 ani mai mic: „Există cineva în viața mea, din noaptea de Revelion. El are 23 de ani, eu 36, dar sunt covinsă că mai are de copilărit. E discutabil ce înseamnă acest înșelat. Pe mine important e să nu mă minți, indiferent ce faci cu corpul tău. Când sunt mințită mi se pare că mi se insultă inteligența, iar eu mă consider foarte inteligentă”.