Lora a dezvăluit care era cel mai mare complex fizic al său: „Era rușinos. Mă strigau „rață”, „cocostârca””

Lora a vorbit la podcastul lui Măruță despre complexele de care suferit la începutul carierei, în special cele fizice, pe care artista a știut să le transforme în cele mai apreciate atuuri.

25 oct. 2021, 19:19
Lora a dezvăluit care era cel mai mare complex fizic al său: „Era rușinos. Mă strigau „rață”, „cocostârca””

Lora, 39 de ani, a vorbit la podcastul lui Măruță depre complexele de care a suferit în adolescență, dar și despre greutățile întâmpinate la începutul carierei.

Artista, care acum deține un business cu produse de îngrijire, fapt care este evident, ținând cont că Lora arată mereu impecabil, a dezvăluit că a fost ironizată în adolescență din cauza corpului ei.

Vedeta a fost extrem de sinceră și a declarat că oamenii îi reproșau mereu că are un posterior prea bombat, iar fetele de vârsta ei i-au dat tot felul de porecle răutăcioase.

„Am avut un complex, că am fundul mare, că-i bombat, era rușinos, păi așa ziceau fetele, mă strigau „rață”, când am purtat prima mea pereche de pantaloni scurți de blug, mă strigau „cocostârca”. Arătam normal, am 1,68. Un băiat pe care l-am refuzat, eram domnișoară, eram mai mare, mi-a spus că sunt strâmbă, că am lordoză, că oricum nu s-ar fi utat la mine.”, a declarat artista.

Un alt aspect care a nemulțumit-o pe Lora când și-a început cariera a fost faptul că lumea nu o lua în serios ca artista și îi spunea că va dispărea ca o ciupercă după ploaie.

„Nu mă lua lumea în serios când vorbeam. Nu mă percepeau puternică pentru că eram fată. Nu mai am complexul ăsta acum pentru că nu mă mai interesează ce zice lumea. La început au zis că sunt ca o ciupercă după ploaie și ca toate ciupercile apar și dispar.”, a mai mărturisit artista.

Citește și: Lora rupe tăcerea despre moartea mamei sale. Cum a descoperit că are cancer: „Când eram la liceu, se plângea de nişte junghiuri la sân”

Lora o face praf pe Doiniţa Oancea. Artista rupe tăcerea după 6 ani: „Ea nu a fost prietena mea”

Artista Lora o face praf pe Doiniţa Oancea. Cântăreaţa a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit pentru prima dată despre începutul relației cu Ionuț Ghenu.

„Când am început să vorbim mai mult (n.r Lora şi Ghenu). Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup.

M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era”, a declarat Lora.

Artista era condamnată de cei din jur că i-ar fi furat iubitul prietenei sale de la acea vreme, Doiniţa Oancea. Lora a evitat până acum acest subiect, însă a decis că este momentul să lămurească situația după atâția ani.

Pentru că avea un contract semnat cu Antena 1, Lora a mărturisit că nu avea cum să se apere. „Eu nu aveam cum să mă apăr. Că eram la Antena 1, dar eram atacată la Kanal D. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem.

E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva.

Nu, ea nu a fost prietena mea. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu, când deja răul a fost făcut.

Eu atunci eram divorţată. Într-adevăr, e o chestie acolo, care încă mă deranjează. Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate, că oamenii se întâlnesc, se înţeleg, se despart, o iau de la capăt cu alte persoane şi că asta este fix treaba lor.

Oamenii trebuie să înţeleagă că cine plânge primul, are dreptate. Dacă plângi la televizor şi plângi primul, ai dreptate. Am o relație senzațională cu Ionuț. Nimic nu se construiește pe înșelătorie”, a mai mărturisit Lora.