Lora a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mamă până la 41 de ani: „Multă lume mă judecă fără să mă cunoască”

Lora a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mamă până la 41 de ani. Artista se iubește de mai bine de opt ani cu Ionuț Ghenu, cu care are planuri să se căsătorească în curând. De-a lungul timpului, cântăreața a fost chiar criticată pentru faptul că nu are un copil.

28 dec. 2023, 21:25
Lora a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mamă până la 41 de ani: „Multă lume mă judecă fără să mă cunoască”
Lora a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mamă până la 41 de ani

Lora a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mamă până la 41 de ani. În urmă cu mai mulți ani, atunci când i-ar fi fost mai ușor să aducă un copil pe lume și chiar își dorea cu ardoare acest lucru, fostul ei partener a fost cel care a spus „nu” posibilității de a avea un bebeluș împreună.

Citește și: Ce bea Lora în fiecare dimineață pentru a-și menține fizicul de invidiat. Artista nu este adepta dietelor: „Îmi place de mine cum arăt”

Lora a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mamă până la 41 de ani

Totuși, deși a ajuns la vârsta de 41 de ani, Lora este sigură că va avea un copil în viitor și trăiește cu speranța că visul i se va îndeplini cândva.

Multă lume mă judecă fără să mă cunoască, fără să ştie multe lucruri. Atunci când am putut să am copii şi am vrut, am avut omul nepotrivit lângă mine, care nu și-a dorit, contrar spuselor lumii. El mi-a spus ceva, apoi când am avansat în relaţie m-am trezit că nu corespundem, că nu avem acelaşi ţel.

Nu şi-a dorit, deşi era foarte important pentru mine să îl fac. Totul s-a agravat, eu nu cred în imposibil, cred în Dumnezeu, el decide. Voi fi mama într-un fel sau altul, sunt sigură. Vreau să ajungă acest mesaj la alte femei: să ai grijă de tine nu este o dovadă de egoism, ca să poţi da altora bucăţi din tine trebuie să fii tu bine” ,  a dezvăluit Lora, în podcast-ul „Magic Life”, găzduit de Liana Stanciu.