Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc de marele eveniment din viața lor. Când plănuiesc nunta

După opt ani în care s-au iubit și nu s-au sfiit să le arate oamenilor lucrul acesta, cei doi s-au gândit să facă nunta în anul 2024. Nu este prima dată când Lora și iubitul ei vor să organizeze marele eveniment, din contră, de două ori au amânat nunta din diferite motive.

29 nov. 2023, 11:56

Acum, Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc ca în anul 2024 să ajungă în fața ofițerului de stare civilă.

Citește și Lora, hărțuită de un antrenor de fotbal. Artista a răbufnit pe rețelele sociale: „Nu are nicio jenă să insulte femei”

Și asta nu este tot, se pare că Lora își îndeplinește visurile treptat! Artista a anunțat recent că și-au cumpărat teren pentru a-și construi locuința mult dorită.

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România, însă deși se iubesc cu patimă de atâția ani, aceștia nu au ajuns la altar.

Chiar dacă și-au propus, evenimentul a fost amânat din mai multe motive, însă pare că anul 2024 este anul în care cei doi își vor lega destinele.

Într-un interviu, Lora a declarat că da, în 2024 și-au propus să se căsătorească în sfârșit și să devină soț și soție.

Artista a mărturisit că își doresc să facă și acest pas important în viața lor de cuplu, însă până atunci au mai bifat un lucru în relația lor.

Mai exact, cântăreața și Ghenu și-au dorit mult să se mute la casă, astfel că recent și-au achiziționat un teren, acolo unde vor să-și construiască locuința mult visată.

„Da, ne dorim să ne căsătorim. Acum ne-am luat teren pentru casă într-un loc magic pur și simplu și ne dorim ca în 2024 să ne căsătorim, să vedem dacă ne și iese în 2024, dar într-o zi sigur o să ne iasă”, a spus Lora pentru Spynews.ro.

Te-ar putea interesa și Lora nu și-a revenit după moartea mamei sale. Artista are sufletul trist: „Nu treci niciodată peste asta”

Lora: ”A apărut exact ca prin minune”

Cântăreața a mai povestit că terenul pe care și l-a achiziționat alături de Ionuț Ghenu se află lângă Capitală și încă de trei ani cei doi au tot sperat că terenul va fi scos la vânzare.

Lora spune că a observat ca prin minune anunțul în care spunea că acest teren e scos la vânzare, iar atunci imediat a sunat și l-a cumpărat pentru viitoarea casă.

„Ne-am luat teren pentru casă lângă București, mi-am dorit un anumit teren, ne doream de 3 ani de zile și nu era nimic acolo de vânzare și uite că într-o noapte a apărut și l-am și luat. A apărut exact ca prin minune”, a mai zis interpreta.