Lora a făcut anunțul mult așteptat de fani! Când va deveni mamă

Lora a răspuns la întrebarea prezentă pe buzele tuturor fanilor săi. Când are de gând artista să devină mamă?

25 oct. 2021, 17:52
Lora a făcut anunțul mult așteptat de fani! Când va deveni mamă

Lora a făcut dezvăluirea în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță. Cântăreața a mărturisit că iubește copiii și că se vede mamă în viitor, însă nu știe exact când.

„Eu cred că am fost mamă pentru oamenii care au fost în jurul meu, inclusiv pentru copiii de la bloc pe care i-am crescut. Și pentru fratele meu. Și pentru prietene am tot fost. Singura persoană din viața căreia am lipsit mult am fost eu și poate mama. În rest, am fost prezentă.

Îmi doresc să fiu mamă. Când am vrut eu foarte tare nu am avut cu cine, la modul cel mai serios. Și acum, până am legat o relație, a fost atât de obositor, de greu. Îmi doresc, dar nu vreau să pun atât de multă presiune. Nu pot să îmi doresc atât de tare și apoi să nu se întâmple. Ar fi o lovitură prea mare. Așa că prefer să rămân ancorată la ideea că Dumnezeu există și le ordonează pe toate. Nu sunt o femeie care să nu iubească copiii”, a mărturisit Lora.

Lora rupe tăcerea despre moartea mamei sale. Cum a descoperit că are cancer: „Când eram la liceu, se plângea de nişte junghiuri la sân”

Lora a vorbit și despre marea tragedie a vieții sale, moartea mamei care a survenit în urma dignosticului necruțător de cancer la sân.

„Mama mea a fost răpusă de cancerul la sân. Văd puţin lucrurile altfel acum. Am atins un prag al durerii atât de mare, încât pur şi simplu m-am transformat. Mama mea a fost o fiinţă foarte sensibilă, hipersensibilă. După ce a murit tata, nu şi-a mai refăcut viaţa. Aveam patru ani atunci, l-a iubit foarte mult.

Tatăl meu era medic chirurg, genul acela care a intrat cu 10, a terminat cu 10. S-au cunoscut în campus, mama era la Farmacie, amândoi studenţi la Iaşi.”, a relatat Lora.

Lora a vorbit și despre momentele când mama ei a dat primele semne de boală, pe când artista era încă în liceu. Mai târziu Lora i-a achiziționat mamei o casă, iar când a revăzut-o, aceasta avea sânul bandajat și astfel a aflat groaznicul adevăr despre problemele grave de sănătate.

„Eu am crescut o perioadă la bunici, până să îşi ia mama toate diplomele. A fost greu. Încă din perioada liceului, mama se plângea de nişte junghiuri la sân. Ţin minte că avea nişte noduli, de când eram eu la liceu.

Ea tot voia să stea în natură, aşa că i-am luat o casă cu un teren în judeţul Vaslui. Când mă duc la ea, era cu sânul bandajat. Şi atunci am avut o discuţie foarte aprinsă. I-am zis că dacă vrea să mai fie mama mea, se duce a doua zi, la prima oră, la doctor.

A fost ceva foarte ciudat, pentru noi toţi, cei care ştiam că este farmacistă, un om care chiar ştie despre ce-i vorba.”, a mai mărturisit Lora.

Citiți și Lora o face praf pe Doiniţa Oancea. Artista rupe tăcerea după 6 ani: „Ea nu a fost prietena mea”