LORA, de urgenţă la spital în ultima zi din 2014. Ce a păţit cântăreaţa FOTO

Este o adevărată profesionistă și atunci când urcă pe scenă, nu lasă niciodată publicul să vadă sau să simtă dacă este ceva în neregulă cu ea. Conștientă fiind de efortul pe care îl depune în noaptea dintre ani și, ca urmare a experiențelor din anii anteriori, Lora a ajuns de urgență la spital, chiar în ultima zi a acestui an.

01 ian. 2015, 09:00
LORA, de urgenţă la spital în ultima zi din 2014. Ce a păţit cântăreaţa FOTO

Decât să te tratezi după ce apare o problemă de sănătate, mai bine o previi, scrie spynews.ro.Pe acest principiu se ghidează și Lora de ceva vreme. Vedeta și-a făcut obiceiul de a trece pe la spital în ultima zi a anului, pentru a fi sigură că organismul nu îi cedează exact în momentele în care trebuie să dea tot ce e mai bun pe scenă, mai ales că, în nopatea dintre ani va face un adevărat tur de forță în trei orașe, ea bifând peste 5 concerte.

Citeşte şi Lora se laudă pe Facebook cu un inel misterios

Și cum cântă live la fiecare întâlnire cu fanii și alături de dansatoarele ei face show-uri excepționale, Lora trebuie să fie în cea mai bună formă. Iar de acest lucru are grijă personalul medical, pe mâinile căruia vedeta se lasă. „Mă pregătesc intens: în ziua de 31 decembrie mă duc să îmi fac perfuzie cu vitamine, B-uri și glucoză, pentru că e cea mai grea noapte a anului pentru mine, este Revelionul. Preventiv, așa am făcut și anul trecut și am avut o super energie, până la 5.00 dimineața am tot cântat și a fost perfect. Anul acesta fac la fel”, a declarat Lora.