Lora se laudă pe Facebook cu un inel misterios

Lora şi-a băgat admiratorii în ceaţă în privinţa statutului ei amoros. Dacă până de curând afirma că este o femeie liberă, pentru că abia a semnat actele de divorţ, acum se pare că în viaţa artistei a apărut cineva. Cântăreaţa a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care poartă pe inelar o bijuterie strălucitoare.

RomaniaTV.net
30 dec. 2014, 06:33

Două luni şi jumătate s-au scurs de la divorţul Lorei de Dan Badea, timp în care artista nu a avut deloc linişte. A fost cuplată de gurile rele cu Ionuţ Ghenu, tour-managerul ei, fostul iubit al Doiniţei Oancea, însă susţine că nu are decât o relaţie strict profesională cu tânărul. Recent, blonda a dat şi mai mult apă la moară cârcotaşilor care cred că Lora şi managerul ei trăiesc o poveste de dragoste. Ea a publicat pe contul de socializare o imagine în care poartă un inel de care este foarte încântată. 

 „N-am mai purtat de mult accesorii. Uitasem cât binedispune strălucirea„, a scris Lora la descrierea fotografiei. Întrebată de fani dacă inelul are o semnificaţie aparte, Lora s-a rezumat să „răspundă” cu un zâmbet, lăsând şi mai mult loc de interpretări. Dacă artista şi-a refăcut sau nu viaţa amoroasă după mariajul eşuat cu Dan Badea rămâne de văzut.