Lora și Ionuț Ghenu au făcut nunta în secret? Cum s-au dat cei doi de gol

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de mult timp, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor curioșilor este când cei doi vor face pasul cel mare. Cei doi au fost invitați într-o emisiune tv și au reușit să ridice multe semne de întrebare cu privire la nuntă.

08 nov. 2022, 21:39
Lora și Ionuț Ghenu au făcut nunta în secret? Cum s-au dat cei doi de gol

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de mult timp iar întrebarea care stă pe buzele tuturor curioșilor este când cei doi vor face pasul cel mare. Cei doi planificaseră să facă nunta, însă din lipsă de timp, au tot amânat momentul.

Lora și Ionuț Ghenu s-au dat de gol cu privire la căsătorie

Formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar fanii celor doi așteaptă cu nerăbdare ca cei doi să facă pasul cel mare, mai ales că au tot amânat nunta, cu toate că o planificaseră de mai multe ori.

Invitați într-o emisiune TV, cei doi au vorbit despre viața lor. La un moment dat, prezentatorul a ținut să-i întrebe despre când va avea loc fericitul eveniment.

,,Soție am zis? Vă căsătoriți?”, a  întrebat prezentatorul emisiunii.

„Dar nu știai că ne-am…?”, a spus Ionuț Ghenu.

„Aaa, păi trebuie să mai venim în altă zi acum!”, a declarat Lora.

Lora și Ionuț Ghenu, au declarat recent că își doresc ca nunta lor să fie una în secret, unde să fie prezenți doar cei apropiați lor.

,,Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă. Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adică dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta.”, a declarat Lora, de curând, pentru SpyNews.ro.

Deși de-a lungul timpului relația lor nu a fost ferită de răutăți, cei doi au demonstrat că pot face față cu succes fiecărei provocări și indiferent de părera lumii povestea lor merge mai departe.

Citește și: Sorin Bontea are o fiică superbă de care este extrem de mândru. Imagini emoționante cu juratul de la Chefi la Cuțite și Miruna

Citește și: Gheorghe Turda a rămas fără mii de dolari la o nuntă. Artistul a stârnit invidia colegilor: „Am făcut o figură mirilor”