Lora a dezvăluit secretul care o ţine în formă fără dietă și sală la 40 de ani. „Mănânc orice!”

Lora arată spectaculos deşi a împlinit 40 de ani, fără să meargă la sală și fără să țină dietă. Cântăreața a dezvăluit care este secretul pentru a se menţine în formă.

11 oct. 2022, 21:15
Lora a dezvăluit secretul care o ţine în formă fără dietă și sală la 40 de ani. „Mănânc orice!”
Lora a dezvăluit secretul care o ţine în formă fără dietă și sală la 40 de ani

Lora a dezvăluit secretul care o ţine în formă fără dietă și sală la 40 de ani. Vedeta a mărturisit că este atentă la consumul de dulciuri şi apelează la un truc banal pentru a nu ceda „ispitei”. Este vorba despre un supliment alimentar care taie pofta de dulce!

„Nu am o dietă! Mănânc orice, doar să nu fiu intolerantă sau alergică la chestia aia. Mănânc dulce, dar rar pentru că atunci când simți nevoia de dulce e o carență de crom, iar eu îmi iau suplimente. Dacă iei câte o pastiluță de crom îți dispare pofta de dulce, că de fapt lipsește ceva. Mi-am învățat corpul practic, m-am înconjurat de oameni care știu”, a declarat Lora pentru SpyNews.

Citeşte şi: De ce boală suferă Lora. Artista a făcut anunţul trist: „Mi-am făcut analize şi aşa am descoperit”

Vedeta a dezvăluit şi care este meniul ei zilnic: „Dimineața mănânc ouă sau omletă cu legume, la prânz mănânc o supă și pește, legume sau pui cu legume, îmi place să am o supă pe zi măcar. Seara încerc să mănânc la o oră cât mai ok, dar se întâmplă să mănânc și la 10-11, dar am grijă de mănânc, mănânc pește, depinde. Între mese încerc să mănânc un măr sau un alt fruct”.

Citeşte şi: Lora are probleme în cuplu? Anunţul făcut pe reţelele sociale: „Să petreacă puțin timp singură”

Chiar dacă nu merge la sală, Lora face sport acasă. „Nu prea merg la sală, mi-am propus să merg, am acasă salteluță de sport și am și un stepper, am o tipă pe YouTube cu care îmi place să mă antrenez. Acasă face genuflexiuni sau abdomene, trebuie să ai un ritual acasă, eu cred foarte tare în ritualul de frumusețe și de sănătate”, a mai spus Lora.