Lora, reacţie ŞOCANTĂ despre relaţia cu managerul său: „Ce dracu’ vreţi de la viaţa mea?!”

Nu au trecut nici câteva luni de la divorţul care i-a provocat o suferinţă enormă, şi iată că Lora trece iar din nou prin momente critice. Artista este foarte indignată de faptul că în presă au apărut tot felul de speculaţii privind o posibilă relaţie între ea şi managerul său.

RomaniaTV.net
24 nov. 2014, 09:34
Lora, reacţie ŞOCANTĂ despre relaţia cu managerul său: „Ce dracu’ vreţi de la viaţa mea?!”

După o relaţie de doar doi ani, Lora şi fostul său soţ, Dan Badea, au divorţat de puţin timp. Tocmai pentru faptul că este o femeie liberă şi că se afişează foarte mult în compania managerului ei, au apărut speculaţii privind o posibilă relaţie între cei doi.

Enervată la maximum de acest lucru, Lora a vrut să lămurească situaţia, şi a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook care lămureşte situaţia. În afară de acest lucru, în mesaj mai erau şi câteva lămuriri despre incidentul pe care l-a avut cu câţiva paparazzi, după ce artista ieşise de la film.

LORA visează frumos după divorţul de Dan Badea. „Îmi văd deja copiii jucându-se în curte…”

„Astăzi am avut încă o zi cu de toate. […] Planul zilei: Studio, apoi film cu gaşca, aceeaşi cu care împart drumurile ţării şi scena. Toată lumea m-a bătut la cap să văd „INTERSTELAR”.

Într-adevar, un film extraordinar. Doamne de cand n-am mai fost la cinema! Am ajuns acasă după 3 ore de film şi încă jumătate de oră de comentarii şi concluzii despre film. […] Noroc cu tur-managerul/bodyguard/prietenul meu bun, care ne-a condus acasă (pe mine şi pe draga mea maşină) şi ne-a încredinţat în siguranţa frăţiorului meu. Până aici, nimic interesant. După un colţ însă, în parcarea PRIVATĂ a imobilului, îmi sar în faţă 2 băieţi cu 2 camere, una de filmat, una de pozat.

Nu ştiam în secunda aia ce se aşteptau să „prindă”, dar după întrebările lor care sunau cam aşa „te-ai mutat cu impresarul tău?”, „de asta ai divorţat?”, „de asta s-a despărţit de Doiniţa?”, mi-am dat seama că oamenii sperau să nu mă prindă la 10 m de maşină singură, ci probabil de mână cu „iubitul”, care, măcar nu e fratele meu cum a fost până acum. […]

Este pentru prima dată când chiar simt nevoia să declar că nu am nicio relaţie care să depăşească limitele prieteniei şi fac asta şi pentru linistea „managerului” meu, care are de o săptămână o nouă relaţie şi îmi doresc să nu se strice din cauza presei care ne tot cuplează, că nah, suntem foarte mult timp împreună prin natura job-ului şi a prieteniei.

Lora a ajuns la capătul puterilor şi a recunoscut că suferă: Am fost propriul meu călău şi am preferat aşa

Şi uite aşa, ni s-a mai stricat o seară frumoasă şi linistită. Nu mă doare de mine, dar mă doare dacă văd că oamenii din jurul meu, la care ţin, ar putea avea de suferit. Încerc să îmi păstrez firea şi să dau explicaţii în cel mai civilizat mod, chiar dacă pe dinăuntru urlu „Ce dracu’ vreţi de la viaţa mea şi care-i treaba voastră cu cine şi de ce şi de când ?????!!!!”

Imediat după această postare fanii au încurajat-o pe artistă şi i-au oferit o mulţime de sugestii pentru a-şi reveni după această întâmplare.

Citeşte şi  Lora, POZE ŞOC pe Facebook. Cum arată cântăreaţa fără machiaj FOTO